Interaktiivinen kosketusnäyttö Promethean APT 70″

Interaktiivinen kosketusnäyttö Promethean APT 70″ : Elävöitä kokouksia, esityksiä ja koulutustilaisuuksia kosketusnäytöllä, jossa yhdistyy monikosketuksellinen vuorovaikutuksellisuus, kirkas kuva ja kestävä tuotesuunnittelu.

 

 

Kuvaus

Promethean ActivPanel Touch – Interaktiivinen kosketusnäyttö

Promethean on maailman johtava vuorovaikutukseen ja yhteystyöhön perustuvien ratkaisujen valmistaja. Innovatiiviset työkalut kuten kosketusnäytöt ja kosketustaulut,ohjelmistot ja vastausjärjestelmät on suunniteltu tukemaan ja tehostamaan viestintää,yhteistyötä,luovuutta ja oppimista .

Prometheanin teknologian on jo osoitettu lisäävän tuloksia opetuksessa – se muuttaa tapaa kuinka maailma opettaa, oppii ja on vuorovaikutuksessa sekä ihmisten että sisältöjen kesken.

Prometheanin yritysratkaisut tukevat yhteistyötä, koulutusta, innovatiivisuutta ja tehostavat tuottavuutta. Ne integroituvat yrityksen olemassa oleviin järjestelmiin joten teknologian käyttö muodostuu luonnolliseksi osaksi organisaation toimintaa.

Ratkaisut soveltuvat kokous- ja koulutustiloihin, kokouskeskuksiin, ryhmätyöskentelytiloihin ja osaksi etäneuvottelujärjestelmiä.

Interaktiivinen kosketusnäyttö Promethean APT 70″ : Elävöitä kokouksia, esityksiä ja koulutustilaisuuksia kosketusnäytöllä, jossa yhdistyy monikosketuksellinen vuorovaikutuksellisuus, kirkas kuva ja kestävä tuotesuunnittelu.

Tyylikäs, reagoiva, vuorovaikutuksellinen

Uuden ActivPanel Touch Interaktiivisen kosketusnäytön avulla edistät yhteistyötä, aktiivista osallistumista ja tuottavuutta helposti. Voit rakentaa nopeasti eläviä esityksiä ja tehostaa kokousten ryhmätyöskentelyä ja viestintää. Muotoilunsa ansiosta ActivPanel Touch soveltuu tilaan kuin tilaan tehden tyylikkään vaikutelman.

ActivGlide (TM) -kosketuspinta, kosketuksen tarkkuus sekä erittäin nopea vasteaika takaavat miellyttävän ja luonnollisen käyttökokemuksen. ActivPanel Touch onkin helppokäyttöinen ja todellinen ”Plug and Play” – ohjelmistoasennuksia ei välttämättä tarvita lainkaan.

Näyttöteknologia: LED -taustavalaistu LCD -näyttö

  • Digitointitekniikka: Infrapuna
  • ActivGlide -kosketuspinta: 4 mm:n paksuinen, happokäsitelty karkaistu lasi
  • Kosketusten määrä: 6
  • Vasteaika: 8 ms
  • Koko 70 ” diagonaali

Saatavana myös 65″ tuumaisena!

Kysy tarjous!

Promethean Planet sivustolla löytyy paljon erilaista materiaali esim. opetus käyttöön!

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Interaktiivinen kosketusnäyttö Promethean APT 70″”

Saatat myös pitää...