Videoneuvottelu

Videoneuvottelu mahdollistaa kokousten ja neuvotteluiden pitämisen niin, että palaverin osapuolten ei tarvitse olla saman pöydän ääressä. Laadukkaat videoneuvottelulaitteet ovat tällöin sujuvan kokouksen edellytys. Tuotteita on saatavilla paljon enemmän kuin sivustollamme näkyvät esimerkkituotteet. Kysy siis lisää, niin löydät tarpeisiinne parhaiten sopivat videoneuvottelulaitteet!

Webkamera sopii esimerkiksi kokouksiin, konferensseihin ja koulutuksiin. AV-Onlinen valikoimassa on huipputason Logitech kameroita, joita ovat esimerkiksi ammattikäyttöön suunniteltu Full HD videokamera ja 4K-ultrateräväpiirtokamera. Lisäksi kauttamme saa videoneuvottelujärjestelmän, jossa on teräväpiirtokuva ja erittäin selkeä äänenlaatu.

HUOM.: Sivustollamme olevat videoneuvottelujärjestelmät ja webkamerat on listattu esimerkeiksi laajasta valikoimastamme. Meillä on myös laadukas valikoima esimerkiksi kokouksiin soveltuvia kosketusnäyttöjä. Kysy kaikkia tuotteita ottamalla yhteyttä meihin! Voit soittaa tai laittaa viestin sivuston alalaidassa näkyvän chatin kautta.

Näytetään tulokset 1–9 / 12