Projektorit

Kokoukset, luennot ja muut tapahtumat vaativat tilaan sopivan ja ominaisuuksiltaan oikeanlaisen projektorin. Projektorit heijastavat halutun kuvamateriaalin vaikkapa valkokankaalle tai seinälle. Laserprojektori tarjoaa kirkasta kuvaa esimerkiksi luokkatiloihin. LED/Laser -projektori puolestaan on korkeatasoisella kuvalaadulla varustettu projektori, joka toimii LED/Laser -valonlähteellä.

Kotiteatteriprojektori luo kotiin mahtavia katselu- ja pelielämyksiä yksityiskohtia pois jättämättä. Videotykki heijastaa tarkasti esimerkiksi elokuvat, urheilusuoritukset ja luontodokumentit, joten katselukokemus on vertaansa vailla. Dataprojektorit taas sisältävät niin kosketustoiminnolla varustetut interaktiiviset projektorit, muun muassa kokoustiloihin soveltuvat lyhyen heittoetäisyyden videotykit sekä Full HD -projektorit.

Videotykit ovat väriltään mustia tai valkoisia. Projektorien laatumerkkien joukossa ovat muun muassa Panasonic, Optoma, Epson, Casio ja Vivitek. Katso myös kattava valkokankaiden valikoimamme! AV-Onlinen suunnittelijat antavat neuvontaa ja auttavat audiovisuaalisen tilan suunnittelussa sekä oikean videoprojektorin valinnassa. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sivustomme alalaidassa olevan chatin kautta.

Projektoreihin löytyy myös laaja kirjo projektorihissejä. Voit tututustua projektorihisseihin tästä: Projektorihissit

HUOM. Vain osa projektorien valikoimastamme on näkyvillä verkkosivuilla. Meillä on myös paljon muita AV-alan tuotteita ja tuotemalleja. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää! Yhdessä löydämme tarpeisiinne sopivimmat projektorit.

Näytetään tulokset 1–9 / 68