Kosketusnäytöt

Kosketusnäyttö mahdollistaa ideoiden toteuttamisen erinomaisen teknologian avulla. Laadukkaat kosketusnäytöt kestävät jokapäiväistä opiskelu- tai työkäyttöä, luokka- tai kokoushuoneessa. Eri tuotteiden ominaisuuksien joukosta löytyy esimerkiksi temperoitu turvalasi, ohut muotoilu, käyttömahdollisuus kosteissa tiloissa sekä suoja pölyä ja likaa vastaan. Kaikenlaisiin tarpeisiin löytyy vaihtoehto.

Promethean ActivPanel -kosketusnäyttö on interaktiivinen näyttö, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi opetus- ja luokkahuonekäyttöön. Promethean onkin keskittynyt kouluihin ja opettajien käyttöön soveltuviin tuotteisiin. Clevertouch puolestaan valmistaa laadukkaita koulutus- ja yrityskäyttöön sopivia kosketusnäyttöjä. Yeti tablet on avuksi sekä opetuksessa että mm. hoitokodeissa. Muita tuotemerkkejä ovat mm. LG ja Philips.

Olipa etsinnässä kuinka iso kosketusnäyttö tahansa, meiltä löytyy sopiva vaihtoehto. Valikoimastamme löytyvät myös muut näytöt, kuten kioskinäytöt ja infonäytöt. HUOM. Vain osa valikoimastamme on esillä verkkosivuillamme. Meiltä löydät myös paljon muita AV-alan tuotteita ja tuotemalleja. Ota siis meihin yhteyttä soittamalla tai sivustomme alalaidassa olevan chatin kautta!

Näytetään tulokset 1–9 / 39