Valkokankaat

Valkokankaat mahdollistavat huipputarkan kuvan heijastumisen projektorista. Yhdessä nämä tuotteet muodostavat kestävän ja ammattimaisen ratkaisun. Kiinteä valkokangas pysyy asennettuna aina suorassa, ja siinä on laaja katselukulma. Manuaalinen valkokangas taas on helppo vetää esiin tarvittaessa.

Elektroninen valkokangas on moottoroitu, joten sen käyttö on helppoa. Kankaan saa myös piiloon silloin, kun sitä ei käytetä. Sähkökäyttöinen malli onkin hyvä ratkaisu esimerkiksi suurikokoiseen tilaan, kuten saliin tai elokuvateatteriin. Valkokangasmaali puolestaan sopii käytettäväksi niin julkisissa tiloissa kuin kotiteatterissakin. Henkilökuntamme auttaa mielellään sopivan maalisävyn valinnassa.

Olemme valinneet valikoimaamme laadukkaita tuotemerkkejä, esimerkiksi ScreenPro, Avers ja Grandview. Katso myös projektorien tuotevalikoima! AV-suunnittelijamme on tarvittaessa apunanne audiovisuaalisen tilan tuotteiden valinnassa. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sivustomme alalaidassa olevan chatin kautta.

HUOM. Vain osa valikoimastamme on näkyvillä verkkosivuilla. Meillä on myös paljon muita AV-alan tuotteita ja tuotemalleja. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää! Yhdessä löydämme tarpeisiinne sopivimmat valkokankaat.

Näytetään tulokset 1–9 / 37