Bosch LH1-10M10E -torvikaiutin

Bosch LH1-10M10E -torvikaiutin takaa selkeän puheentoiston ja äänen jakautumisen sisä- ja ulkokäytössä

Kuvaus

Bosch LH1-10M10E -torvikaiutin takaa selkeän puheentoiston ja äänen jakautumisen sisä- ja ulkokäytössä. Se sopii erinomaisesti urheilukentille, puistoihin, näyttelyalueille, tehtaisiin ja uima-altaille. LH1-10M10E on suorakulmainen 10 W:n alumiininen torvikaiutin. Torven reunan PVC-profiili suojaa sitä iskuilta. Torven takakansi on valmistettu itsesammuvasta ABS:stä (luokan UL 94 V0 mukainen). Kotelon väri on vaaleanharmaa (RAL 7035), ja se on vesi- ja pölysuojattu.

Äänievakuointijärjestelmän kaiuttimet on erityisesti suunniteltu rakennuksiin, joiden äänentoistojärjestelmille on asetettu viranomaisvaatimuksia. LH1-10M10E on suunniteltu käytettäväksi äänievakuointijärjestelmissä, se on EN 54-24 -sertifioitu ja täyttää BS 5839-8- ja EN 60849 -standardin vaatimukset.

Torvikaiuttimen sisäänrakennettu suojaus estää vahingoittuneen kaiuttimen aiheuttaman piirin toimintahäiriön. Näin järjestelmä säilyy toimintakykyisenä ja muiden alueiden kaiuttimet voivat edelleen tiedottaa yleisölle tilanteesta.

Torvikaiuttimessa on keraaminen liitäntä, lämpösulake ja kuumuutta kestävä johdotus. Sovitusmuuntajassa on kolme pääulosottoa, joiden ansiosta ääniteho voidaan valita. Torvikaiuttimessa on valmius lisävarusteena saatavan linja-/kaiutinvalvontalevyn asentamiseen sisäpuolelle.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä nimellisteholla sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä varmistaa hyvän luotettavuuden ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Bosch LH1-10M10E avainominaisuudet:

  • Tehokas ohjain
  • Erinomainen puheentoisto
  • BASEEFA-sertifioitu
  • Valmius lisävarusteena saatavan linja-/
    kaiutinvalvontalevyn asentamiseen sisäpuolelle
  • Vesi- ja pölysuojattu IP 65 -suojausluokan mukaisesti
  • EN 54-24 -sertifioitu

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LH1-10M10E Datasheet

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LH1-10M10E -torvikaiutin”