Bosch PLE-1P240-EU Plena-vahvistin

Bosch PLE-1P240-EU Plena-vahvistimet ovat tehokkaita, liitä ja käytä -asennettavia ja edullisia tehovahvistimia

Kuvaus

Bosch PLE-1P240-EU Plena-vahvistimet ovat tehokkaita, liitä ja käytä -asennettavia ja edullisia tehovahvistimia, joissa on 240 watin lähdöt jatkuvajännitteisiille järjestelmille ja lähtö 8 ohmin kuormituksille. Huippulaadukkaat, suojatut vahvistimet sisältävät perustoiminnot edulliseen hintaan. Vahvistimissa on suora 1 ja 100 V:n linjatulo ja 70 ja 100 voltin sekä 8 ohmin lähtö. Niillä voi laajentaa PLE-sarjan mikserivahvistimien tehoa tai ne voi yhdistää PLE-10M2-EU-mikseriin. Lisäksi niitä voi käyttää kaikkialla, missä tarvitaan 100 V:n linjan tehostusta tai missä käytetään linjatason signaalia.

Vahvistimessa on ylikuorma- ja oikosulkusuojaus. Rajoitin suojaa vahvistinta ja kaiutinta tahattomalta ylikuormitukselta. Lämpötilaohjattu tuuletin takaa asianmukaisen jäähdytyksen, mutta ei aiheuta melua matalilla lähtötasoilla.

Laite toimii sekä verkkovirralla että 24 V:n akkuvaravirralla. Siirtyminen virtalähteestä toiseen käy automaattisesti. Lisäksi vahvistimessa on kiinteä laturi liitetyn akun lataamiseen. Järjestelmässä on balansoitu tulo ja silmukkakytkentä. Se helpottaa useiden vahvistinten liittämistä. Toissijainen tulo on 100 V:n linjatulo, josta vahvistin voidaan liittää 100 V:n kaiutinlinjaan, mikä tarjoaa lisää tehoa etäsijainteihin. Vahvistuksen tai tason säätö sijaitsee yksikön takaosassa, jotta asetuksia ei voisi muuttaa vahingossa. LED-mittari näyttää lähtötason. Vahvistimessa on 70 V:n ja 100 V:n lähdöt jatkuvajännitteisille kaiutinjärjestelmille ja matalan impedanssin lähtö 8 ohmin kaiutinkuormituksille.

Bosch PLE-1P240-EU avainominaisuudet:

  • 240 W:n tehovahvistin kompaktissa kotelossa
  • 1 V:n linjatason balansoitu tulo
  • 70/100 V:n ja 8 ohmin lähdöt
  • 100 V:n tulo alisteiselle käytölle 100 V:n kaiutinlinjalla
  • Lämpötilaohjattu pakotettu tuuletus edestä taakse (suoraan pinottava)

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

PLE-1P240-EU Datasheet

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch PLE-1P240-EU Plena-vahvistin”