Bosch PLM-8CS kahdeksanvyöhykkeinen PLENA matrix -soittoasema

Bosch PLM-8CS PLENA kahdeksanvyöhykkeinen matrix – soittoasema on kahdeksankanavaisen PLM-8M8 PLENA DSP Matrix -prosessorin lisävaruste

Kuvaus

Bosch PLM-8CS PLENA kahdeksanvyöhykkeinen matrix – soittoasema on kahdeksankanavaisen PLM-8M8 PLENA DSP Matrix -prosessorin lisävaruste. Kuten lisävarusteen kuuluukin, se on suunniteltu ulkonäöltään samankaltaiseksi kuin prosessori, mutta hienon ulkokuoren alla piilee myös erittäin hyödyllinen tuote. Soittoasema aloittaa kuulutuksen yhdellä vyöhykkeellä tai käyttäjän määrittelemällä ryhmällä vyöhykkeitä yhden napin painalluksella. Asentaminen ei voisi olla helpompaa: laite käyttää viestintään RS485-liitäntää ja saa virtansa tavallisella CAT 5 -kaapelilla PLM-8M8:sta. Näin ollen useita soittoasemia voi liittää yksinkertaisella ketjutuksella toisiinsa, mikä vähentää käytettävän kaapelin määrää ja asennukseen kuluvaa aikaa.

Kosketusnäytössä on kahdeksan kapasitiivista kosketusaluetta, joista vyöhykkeet voi valita ennen kuulutusta. LED-merkkivalot ovat valkoisia. Puhepainike (PTT) on mekaaninen liittymä, joka antaa käyttäjälle haptisen vahvistuksen, kun puhepainike aktivoidaan. Haptisen vahvistuksen lisäksi puhepainikkeen yläpuolella on merkkivalo, joka ilmaisee, koska vyöhyke on varattu (punainen valo), koska käyttäjän täytyy odottaa kuulutusta edeltävän merkkiäänen päättymistä (keltainen valo) ja koska mikrofoni on käytettävissä (vihreä valo). Kun mikrofoni on aktiivinen, sen varressa olevat merkkivalot syttyvät. Myös puhepainikkeen merkkivalo osoittaa käyttäjälle, että mikrofoni on käytettävissä.

Laitteen merkitseminen on äärimmäisen helppoa. Merkkitarrat voi tulostaa Windows-käyttöliittymän kautta. Merkkitarroissa on valkoinen teksti mustalla pohjalla, joten ne eivät pilaa laitteen ulkonäköä.

Prioriteetit määritetään kahdeksankanavaisessa PLM‑8M8 DSP Matrix -prosessorissa. Jokaisella soittoasemalla on oma tunnuksensa, joka määritetään soittoaseman pohjassa olevilla DIP-kaksirivikytkimillä.

Bosch PLM-8CS avainominaisuudet:

  • Kapasitiivinen kosketusnäyttö
  • Ohjelmoitava vyöhykkeiden valinta
  • Moderni muotoilu
  • Saa virtansa PLM-8M8:sta
  • Silmukkakytkentä toisiin soittoasemiin tai seinäpaneeleihin

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

PLM-8CS Datasheet

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch PLM-8CS kahdeksanvyöhykkeinen PLENA matrix -soittoasema”