Bosch LBB 1968/00 Plena -kierronpoistin

Bosch LBB 1968/00 Plena-kierronpoistin käyttää akustisen kierron poistoon tehokasta DSP:tä ja patentoitua algoritmia

Kuvaus

Bosch LBB 1968/00 Plena-kierronpoistin käyttää akustisen kierron poistoon tehokasta DSP:tä ja patentoitua algoritmia. Se suodattaa aktiivisesti pois huoneen epätoivotun kaikumisen käyttämällä kaiunnan poistoa ja kaikumisen estoalgoritmia. Lisäämällä lähtösignaaliin kuulumatonta kohinaa tai siirtämällä lähtösignaalin taajuutta 5 hertsin verran Plena-kierronpoistin havaitsee signaalin kaiuntakomponentin ja poistaa sen ennen kierron esiintymistä. Tällöin alkuperäinen signaali jää koskemattomaksi.

Mukautuva suodatin voidaan kytkeä joko nopeaan tai tarkkaan tilaan. Nopea tila on tarkoitettu tilanteisiin, joissa mikrofonin asento muuttuu ajan myötä, esimerkiksi keskustelujärjestelmään, jossa on monta vaihtuvaa mikrofonia. Tarkka tila on tarkoitettu tilanteisiin, joissa mikrofonin paikka on vakio ja akustinen ympäristö vakaampi, esimerkiksi puhujakorokkeille. Mukautuva suodatin saa konvergoida hitaammin, jolloin se vaimentaa kaiuntakomponentit vielä tehokkaammin. Akustisesta ympäristöstä ja valitusta käyttötavasta riippuen enintään 12 dB:n lisävahvistus on mahdollinen ennen akustisen kierron esiintymistä.

Plena-kierronpoistimessa on myös sisäänrakennettu automaattinen sekoitin kahta mikrofonituloa varten. Monissa tilanteissa, esimerkiksi puhujakorokkeilla tai neuvottelupöydässä, käytetään kahta mikrofonia, jotta liikkuvan puhujan ääni saadaan siepattua paremmin, vaikka tämä lisääkin akustisen kierron mahdollisuutta. Kierron ehkäisemiseksi Plena-kierronpoistimen automaattinen sekoitin vähentää mikrofonin vahvistusta alhaisimmalla signaalitulolla ja lisää mikrofonin vahvistusta korkeimmalla signaalitulolla. Näin se seuraa liikkuvaa puhujaa, jotta puhe on mahdollisimman ymmärrettävää, ylläpitäen samalla suurinta kiertomarginaalia pitämällä yhdistetyn vahvistuksen tasaisena. Automaattinen sekoitustoiminto pysyy toiminnassa, vaikka kierronpoistin olisi poistettu käytöstä.

Bosch LBB 1968/00 avainominaisuudet:

  • Patentoitu kierron poistoalgoritmi
  • Estää kierron ennen sen esiintymistä
  • Sopeutuu automaattisesti akustiseen tilanteeseen
  • Enintään 12 dB:n lisävahvistus ennen kiertoa
  • Balansoitu linja- tai mikrofonitulo phantomvirransyötöllä

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LBB 196800 Datasheet

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LBB 1968/00 Plena -kierronpoistin”