Bosch LB1-UW12-L1 -kotelokaiuttimet

Bosch LB1‑UW12‑L1 on sisäkäyttöön tarkoitettu, taloudellinen 12 W:n yleiskaiutin

Kuvaus

Bosch LB1‑UW12‑L1 on sisäkäyttöön tarkoitettu, taloudellinen 12 W:n yleiskaiutin. Kaiuttimen kiinnittäminen seinälle on takaosan avaimenreikien ansiosta nopeaa ja helppoa. Kulmikas etulevy tuottaa paremman äänenlaadun kuuntelualueella. Kotelo on saatavana mustana tai valkoisena.

Vankat ja kiinteät MDF (Medium Density Fiber) – kuitulevykotelot on päällystetty kestävällä ja helposti puhdistettavalla vinyylillä (musta tai valkoinen). ABSetuosat on päällystetty samanvärisellä kudotulla kankaalla. Kulmikas etulevy tuottaa paremman korkeataajuisen äänentoiston kuuntelualueella.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä nimellisteholla sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä varmistaa hyvän luotettavuuden ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Bosch LB1‑UW12‑L1 avainominaisuudet:

  • Hyvä puheen selkeys ja taustamusiikin toisto
  • Saatavana mustana tai valkoisena
  • MDF-rakenne
  • Täyttää kansainväliset asennus- ja
    turvallisuusmääräykset

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LB1‑UW12‑L1 Datasheet

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LB1-UW12-L1 -kotelokaiuttimet”