Bosch PLE-SDT Plena Easy Line SD Tuner – taustamusiikkilähde

Bosch PLE-SDT Plena Easy Line SD Tuner – taustamusiikkilähde on laadukas taustamusiikin (BGM) lähde yleisäänentoistojärjestelmiin

Kuvaus

Bosch PLE-SDT Plena Easy Line SD Tuner – taustamusiikkilähde on laadukas taustamusiikin (BGM) lähde yleisäänentoistojärjestelmiin. Se on tarkoitettu ammattitasoisiin järjestelmiin pitkäkestoista musiikin toistoa varten. Laitteessa ei ole liikkuvia osia, joten sitä voi käyttää järjestelmissä, jotka ovat käytössä pitkiä aikoja kerrallaan. Se on tarkoitettu käytettäväksi katkottoman Flash-muistin kanssa.

Yksikössä on digitaalisen lähteen toisto SD-kortille tallennettuja MP3-tiedostoja varten ja FM-viritin. Tyypillisimmät käyttökohteet ovat hotellit, kaupat, supermarketit, ravintolat, baarit, ruokalat, urheilusalit, näyttelytilat ja muut vastaavat paikat, joissa taustamusiikin halutaan luovan oikeaa tunnelmaa. Laite voidaan kytkeä mihin tahansa yleisäänentoistojärjestelmän vahvistimeen. Laitteen muotoilu on Plena Easy Line -muotoilun mukainen, ja laite kuuluu Boschin Advantage Line -sarjaan.

Digitaalisen soittimen jopa 32 Gt:n SD/USBkapasiteetti (enintään 2000 raitaa) ja etu- ja takapaneelin USB-liitännät mahdollistavat laadukkaan ja keskeytymättömän musiikin toiston yhdestä lähteestä useiden tuntien ajaksi. Sillä voidaan toistaa levyllä moneen kansioon järjestettyä musiikkia. Soitin etsii ja toistaa automaattisesti kaikki muistissa olevat toistettavat MP3-tiedostot ja siinä on toisto- ja satunnaissoittotilat.

Lähde tukee MP3-tiedostoja, joiden bittinopeus on 32– 320 kb/s, mono- ja stereotoistoa ja yhdistettyä stereotoistoa sekä jatkuvaa bittinopeutta (CBR) ja muuttuvaa bittinopeutta (VBR). Digitaalisesti ohjattu FM-viritin käyttää taajuussyntetisaattoria, jolla se sieppaa radioasemat tarkasti. Suosikkiasemat voi tallentaa esiasetetuille FM-kanaville. Sekä soitin että viritin toimivat samanaikaisesti eri lähdöissä. Molempien lähtöjen äänitasoa voi säätää takapaneelista. Molemmin puolin olevien analogisten stereolähtöjen vieressä on yhdistetty lähtö, joka toistaa digitaalisen sisällön ja vaihtaa viimeisen raidan jälkeen automaattisesti FM-virittimeen.

Bosch PLE-SDT Plena Easy Line SD Tuner avainominaisuudet:

  • MP3-toisto SD-kortilta ja USB-liitäntöjen kautta
  • FM-viritin, jossa radiotietojärjestelmä, esiasetukset ja digitaalinen ohjaus
  • SD/USB-soittimen ja FM-virittimen samanaikainen käyttö
  • Erilliset lähdöt digitaaliselle lähteelle ja FMvirittimelle

Lataa tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

PLE-SDT Datasheet

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch PLE-SDT Plena Easy Line SD Tuner – taustamusiikkilähde”