Bosch LB1-BW12-D1 Kaksisuuntaiset kotelokaiuttimet

Bosch LB1-BW12-D1 on sisäkäyttöön tarkoitettu, taloudellinen 12 W:n kaksisuuntainen kaiutin

Kuvaus

Bosch LB1-BW12-D1 on sisäkäyttöön tarkoitettu, taloudellinen 12 W:n kaksisuuntainen kaiutin. Kotelon muotoilu saa aikaan suuren avauskulman, minkä ansiosta kaiutin sopii erittäin hyvin pitkille käytäville. Kaiuttimen kiinnittäminen seinälle on takaosan avaimenreikien ansiosta nopeaa ja helppoa. Kotelo on saatavana mustana tai valkoisena.

Vankat ja kiinteät MDF (Medium Density Fiber) – kuitulevykotelot on päällystetty kestävällä ja helposti puhdistettavalla vinyylillä (musta tai valkoinen). ABSetuosat on päällystetty samanvärisellä kudotulla kankaalla. Koteloissa on kaksi kaksoiskartiokaiutinohjainta, jotka on asennettu vinokulmaiseen etulevyyn. Tämä mahdollistaa suuren avauskulman. Kaiutinmalli on tarkoitettu käytettäväksi pitkillä käytävillä esimerkiksi ostoskeskuksissa.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä nimellisteholla sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä varmistaa hyvän luotettavuuden ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Takapaneelin kolme avaimenreikää tekevät seinälle kiinnittämisestä helppoa ja nopeaa. Takapaneelissa on johdotusta varten kätevä ja helppokäyttöinen 2 x viisinastainen push-in-liitäntä. Riviliitäntä on yhteensopiva koteloon asennetun 70 V / 100 V sovitusmuuntajan virran välioton kanssa. Muuntajan ansiosta voidaan valita täysi nimellisteho, puoliteho, neljännesteho tai kahdeksasosateho (säätöväli 3 dB).

Bosch LB1-BW12-D1 avainominaisuudet:

  • Hyvä puheen selkeys ja taustamusiikin toisto
  • Kiilamainen muotoilu
  • Saatavana mustana tai valkoisena
  • MDF-rakenne
  • Täyttää kansainväliset asennus- ja
    turvallisuusmääräykset

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LB1-BW12-D1 Datasheet

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LB1-BW12-D1 Kaksisuuntaiset kotelokaiuttimet”