Bosch PLN-6TMW Plena -sarjan viikottainen ajastin

Bosch PLN-6TMW Plena-sarjan viikoittainen ajastin on tarkka yleisäänentoistolaitteisiin tarkoitettu ajastin

Kuvaus

Bosch PLN-6TMW Plena-sarjan viikoittainen ajastin on tarkka yleisäänentoistolaitteisiin tarkoitettu ajastin. Se sopii ihanteellisesti kouluihin, ostoskeskuksiin ja muihin tiloihin, joissa halutaan käyttää säännöllisesti ajastettuja viestejä, signaaleja tai muita ohjaimia. Ajastin on täysin yhteensopiva Plenan viestinhallinta- ja äänievakuointijärjestelmän kanssa.

Yksikkö sisältää kaksi viikoittaista aikataulua sekä taukotilan, jossa kaikki toiminnot kellonäyttöä lukuun ottamatta keskeytetään. Tapahtumia voi ohjelmoida yhden minuutin tarkkuudella. Tapahtumien lukumäärää ei ole rajoitettu. Jokaiseen minuuttiin voi yhdistää tapahtuman. Jokaisella päivällä voi olla erillinen tapahtumajoukko. Myös kahden eri aikataulun ohjelmointi on mahdollista. Aikataulu voidaan valita etupaneelin kautta. Jokainen tapahtuma voi käynnistää: soiton, minkä tahansa lähtökoskettimien yhdistelmän, tai taustamusiikin äänenvoimakkuuden muutoksen. Ajastin voi lähettää 14 erilaista soittoa äänen läpimenon kautta. Kuusi ohjelmoitavaa lähtökosketinta releineen mahdollistavat yhteydet toisiin laitteisiin.

Ohjelmoidut tapahtumat voivat avata tai sulkea koskettimen tai luoda kestoltaan määritettävän pulssin. Koskettimia voidaan ohjata myös etupaneelin painikkeiden kautta.

Ajastinyksikössä on äänitulo ja -lähtö taustamusiikkisignaalien vaimentamiseen. Äänenvoimakkuutta voidaan säätää suoraan etupaneelista, tai se voidaan ohjelmoida muuttamaan tasoaan tiettyinä kellonaikoina (esimerkiksi musiikin automaattinen vaimentaminen aamuisin tai iltaisin). Äänenvoimakkuus osaa automaattisesti siirtyä takaisin ohjelmoidulle tasolle seuraavassa tapahtumassa.

Ajastimessa on kellon synkronointitulo, jolla aika voidaan synkronoida ulkoisen lähteen mukaan. Oikea aika voidaan noutaa myös tietokoneesta. Tällä tavoin synkronointi onnistuu aikapalvelimen kanssa. Ajastimen kello huolehtii myös päivämääristä ja varmistaa, että näkyvissä on oikea viikonpäivä. Se säätää automaattisesti myös kesä- ja talviajan. (Toiminnon vaihtoehdot Eurooppa, Pohjois-Amerikka, käyttäjän määrittämät päivämäärät tai pois käytöstä). Ajastimessa on 24 V:n varavirtatulo ja käänteisen napaisuuden suojaus sekä vara-akku, joka säilyttää oikean kelloasetuksen. Synkronointi ja ohjelmointi tehdään USB-portin kautta. Ohjelmointi onnistuu myös etupaneelin avulla. Saatavana on lisäksi RS-232-liitin, jolla ajastin voidaan liittää suureen erillisnäyttöön.

Bosch PLN-6TMW avainominaisuudet:

  • Kaksi viikoittaista ohjelmaa
  • 14 soittoa
  • Kuusi kosketinlähtöä
  • Automaattinen kesä-/normaaliaika
  • Taustamusiikin tason hallinta

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

PLN-6TMW Datasheet

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch PLN-6TMW Plena -sarjan viikottainen ajastin”