Bosch LB1-UM50E-L Premium Sound kotelokaiutin

Bosch LB1-UM50E-L Premium Sound -kotelokaiuttimet on tarkoitettu yleisiin sisä- ja ulkosovelluksiin, joissa tarvitaan selkeää puheentoistoa ja toistetaan myös musiikkiesityksiä ja taustamusiikkia

Kuvaus

Bosch LB1-UM50E-L Premium Sound -kotelokaiuttimet on tarkoitettu yleisiin sisä- ja ulkosovelluksiin, joissa tarvitaan selkeää puheentoistoa ja toistetaan myös musiikkiesityksiä ja taustamusiikkia. Valikoimassa on kaksi mallia, joiden tehonkesto on 20 tai 50 W. Kotelot on valmistettu alumiinista, ala- ja yläkannen materiaali on ABS, ja värivaihtoehdot ovat harmaa ja valkoinen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat baarit, joissa on jokin teema, ravintolat, joissa soitetaan musiikkia, huvipuistot, vähittäiskaupat, audiovisuaaliset tilat, kokoushuoneet ja toimistot, näyttelyalueet ja -tilat, esittelytilat ja kuntosalit.

Sen erinomaiset äänentoisto-ominaisuudet ovat hyvin järjestettyjen ammattitason laatukomponenttien ja jakoverkon rakenteen ansiota. Itsepalautuva passiivinen elementti suojaa korkeataajuusohjainta satunnaiselta ylikuormitukselta. Silmukkakytkentäjohdotukseen sopiva kolmitieriviliitin ja ruuviliitännät on sijoitettu kaiuttimen pohjassa olevaan koteloon. Helposti asennettava, tukeva seinäkiinnike toimitetaan vakiovarusteena. Samaa kiinnikettä voi käyttää tilapäisiin asennuksiin LBC 1259/00 -lattiatelineen kanssa.

Kaikkien mallien mukana toimitetaan kiinteä 70/100 V:n muuntaja, jonka pääkäämissä on ulosotot täydelle teholle, puoliteholle, neljännesteholle ja kahdeksasosateholle. Ulosotot on liitetty kotelon alaosassa olevan lokeron pyörivään kytkimeen, jotta ulostulotehon asettaminen olisi helppoa. Pyörivässä kytkimessä on myös matalaohminen liitäntä.

Kaiuttimissa on keraaminen riviliitin, lämpösulake ja kuumuutta kestävä johdotus. Koteloissa on valmius lisävarusteena saatavan linja-/kaiutinvalvontalevyn asentamiseen sisäpuolelle.

Bosch LB1-UM50E-L avainominaisuudet:

  • Korkealaatuinen musiikin ja puheen toisto
  • Mukana toimitetaan säädettävä seinäasennuspidike
  • Itsepalautuva ylikuormitussuoja
  • Valmius lisävarusteena saatavan linja-/
    kaiutinvalvontalevyn asentamiseen sisäpuolelle
  • EN 54-24 -sertifioitu

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LB1-UM50E-L Datasheet

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LB1-UM50E-L Premium Sound kotelokaiutin”