Bosch PLM-WCP PLENA matrix -seinäpaneeli

Bosch PLM-WCP PLENA matrix -seinäpaneeli on kahdeksankanavaisen PLM-8M8 Plena DSP matrix-prosessorin lisävaruste

Kuvaus

Bosch PLM-WCP PLENA matrix -seinäpaneeli on kahdeksankanavaisen PLM-8M8 Plena DSP matrix-prosessorin lisävaruste. Kuten lisävarusteen kuuluukin,
se on suunniteltu ulkonäöltään samankaltaiseksi kuin prosessori, mutta hienon ulkokuoren alla piilee myös erittäin hyödyllinen tuote. Asentaminen ei voisi olla helpompaa: laite käyttää viestintään RS485-liitäntää ja saa virtansa tavallisella CAT 5 -kaapelilla PLM-8M8:sta. Näin ollen useita PLM‑WCP-laitteita voi liittää yksinkertaisella ketjutuksella toisiinsa, mikä vähentää käytettävän kaapelin määrää ja asennukseen kuluvaa aikaa.

Kaikki laitteen säätimet ovat kapasitiivisia kosketusnäyttöjä. LED-merkkivalot ovat valkoisia, joten laite on siistin näköinen. Valintapainikkeella voi valita jonkin neljästä käytettävissä olevasta valinnasta. Kokoonpanovaihtoehtoja on kaksi, ja asennuksen aikana käytettävän alueen voi valita laitteen takana olevalla DIP-kaksirivikytkimellä seuraavista vaihtoehdoista: a) neljä mikrofoni-/linjatuloa, joita kaikkia voi miksata erikseen vyöhykkeellä tai b) kolme erillistä ja vaihdettavaa musiikin lähdettä. Valittavissa on myös poiskytkentä.

Laitteen merkitseminen on äärimmäisen helppoa. Merkkitarrat voi tulostaa Windows-käyttöliittymän kautta. Merkkitarroissa on valkoinen teksti mustalla pohjalla, joten ne eivät pilaa laitteen ulkonäköä.

Sekä PLM‑WCP:n että PLM‑8CS 8 -soittoasemat voi yhdistää sarjaan yksinkertaisella ketjutuksella, jolloin asennuksessa käytettävän kaapelin määrä vähenee. Molemmat laitteet saavat virtansa kahdeksankanavaisesta PLM‑8M8 DSP Matrix -prosessorista samalla CAT 5 -kaapelilla

Bosch PLM-WCP avainominaisuudet:

  • Kapasitiivinen kosketusnäyttö
  • Lähteen valinta
  • Äänenvoimakkuuden säätö
  • Saa virtansa PLM-8M8:sta
  • Silmukkakytkentä toisiin seinäpaneeleihin tai
    soittoasemiin

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

PLM-WCP Datasheet

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch PLM-WCP PLENA matrix -seinäpaneeli”