Bosch LBB 1925/10 Plena -esivahvistin

Bosch LBB 1925/10 Plena-järjestelmän esivahvistin on monipuolinen, tehokas yksikkö, jossa on soittotoiminto ja mono-BGM (taustamusiikki)

Kuvaus

Bosch LBB 1925/10 Plena-järjestelmän esivahvistin on monipuolinen, tehokas yksikkö, jossa on soittotoiminto ja mono-BGM (taustamusiikki). Se täyttää monet yleisäänentoistojärjestelmille asetetut vaatimukset yllättävän edulliseen hintaan. Sitä voidaan käyttää kaksikanavakäyttöön samanaikaisia soittoja ja taustamusiikkia varten jopa kuudella eri vyöhykkeellä kahden Plena-vahvistimen avulla.

Soittokanavassa on kaksi tuloa Plena-soittoasemille, LBB 1941/00 (yhteiskutsu) tai LBB 1946/00 (kuusi vyöhykettä), joilla molemmilla on silmukkaliitäntämahdollisuus ja yleinen, balansoitu tulo. Toinen on 3-nastainen XLR-liitin mikrofonille tai linjatasolle (valittavissa) ja toinen on yhteiskutsun prioriteettikoskettimella varustettu 5-nastainen DINliitin, jota voidaan käyttää myös jonkin käytettävissä olevan huomioäänimerkin käynnistämiseen.

Mikrofonin tulossa on käyttöön tai pois kytkettävä puhesuodatin ymmärrettävyyden parantamiseen, äänenvoimakkuuden säätö sekä basso- ja diskanttiäänisäädöt, jotka on optimoitu puhetta varten. Soittokanava on käytettävissä balansoidun XLRpäälähdön kautta. BGM-kanavassa on kolme monoksi muunnettua RCAstereoliitintuloa, etupaneelin valinta, äänenvoimakkuuden säätö sekä ja basson ja diskantin äänensävyn säädöt, jotka on optimoitu musiikkia varten. BGM-kanavassa on suora lähtö, jossa on balansoitu XLR-liitin kaksikanavakäyttöä varten. Se voi syöttää myös isäntälähtöön alhaisimmalla prioriteetilla yksikanavakäyttöä varten. Vyöhykkeen valintakytkimet etupaneelissa ohjaavat BGM-reititystä. Ylikuormasuojattu 24 VDC -lähtö syöttää tehoa ulkoisten releiden käyttöä varten, jolloin ulkoista teholähdettä ei yleensä tarvita.

Bosch LBB 1925/10 avainominaisuudet:

  • Kuusivyöhykejärjestelmän esivahvistin, jossa yksi- tai kaksikanavakäyttö
  • Kaksi soittoasemien tulokanavaa
  • Mikrofonin/linjan yleistulo, jossa puheoptimoitu äänenvärin säätö
  • Kolme tuloa taustamusiikin valintaa ja musiikille optimoitua äänenvärin säätöä varten
  • Etupaneelin vyöhykevalinta taustamusiikkia varten ja soittoaseman vyöhykkeen valinta soittoja varten

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LBB 192510 Datasheet

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LBB 1925/10 Plena -esivahvistin”