Bosch LB1-CW06-D -kulmakotelokaiuttimet

Bosch LB1-CW06-D on sisäkäyttöön tarkoitettu, taloudellinen 6 W:n yleiskaiutin

Kuvaus

Bosch LB1-CW06-D on sisäkäyttöön tarkoitettu, taloudellinen 6 W:n yleiskaiutin. Kaiutin on helppo ja nopea asentaa kahden seinän tai seinän ja katon väliin kahdella toiselle sivulle kiinnitetyllä reiällisellä kannattimella. Kotelo on saatavana mustana tai valkoisena.

Vankat ja kiinteät MDF (Medium Density Fiber) – kuitulevykotelot on päällystetty kestävällä ja helposti puhdistettavalla vinyylillä (musta tai valkoinen). ABSetuosat on päällystetty samanvärisellä kudotulla kankaalla. Koteloiden muoto mahdollistaa asentamisen kulmiin kahden seinän tai seinän ja katon väliin.

Kotelon sivulla on kaksi reiällistä kannatinta, jotta asennus seinälle on helppoa ja nopeaa. Kotelon toisella sivulla on kaksi kumijalkaa, jotka vaimentavat ei-toivottua tärinää ja tukevat kiinnitystä. Kotelon sivulla on johdotusta varten kätevä ja helppokäyttöinen neljä-nastainen push-in-liitäntä. Riviliitäntä on yhteensopiva koteloon asennetun 100 V sovitusmuuntajan virran välioton kanssa. Muuntajan ansiosta voidaan valita täysi nimellisteho, puolitehotai neljännesteho (säätöväli 3 dB).

Bosch LB1-CW06-D avainominaisuudet:

  • Hyvä puheen selkeys ja taustamusiikin toisto
  • Erikoismuotoilu kulmiin asentamista varten
  • Saatavana mustana tai valkoisena
  • MDF-rakenne
  • Kansainvälisten asennus- ja turvallisuusvaatimusten
    mukainen

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LB1-CW06-D Datasheet

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LB1-CW06-D -kulmakotelokaiuttimet”