Bosch PLM-8M8 kahdeksankanavainen PLENA DSP Matrix -prosessori

Bosch PLM-8M8 kahdeksankanavainen PLENA DSP Matrix -prosessori on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle paras mahdollinen joustavuus

Kuvaus

Bosch PLM-8M8 kahdeksankanavainen PLENA DSP Matrix -prosessori on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle paras mahdollinen joustavuus. Se on PLENA matrix -järjestelmän ydin. Yhdessä PLM-8CSsoittoasemien, PLM-WCP-seinäpaneelien ja PLM‑4Px2x-vahvistimien kanssa laite sopii lähes mihin tahansa tilanteeseen, jossa tarvitaan selkeää puhetta ja taustamusiikkia enintään kahdeksalle vyöhykkeelle. Laitteen äänenlaatu soveltuu elävän musiikin, taustamusiikin ja vaativien vyöhykekohtaisten kuulutusten toistamiseen. Esimerkkejä tyypillisistä käyttökohteista: ostoskeskukset, koulut, ravintolat, baarit, yökerhot, kahvilat, kuntosalit, vapaa-ajankeskukset, kirkot, varastot, toimistot, alueelliset lentoasemat, junaasemat, linja-autoasemat, kokous- ja konferenssitilat, pienet huvipuistot, museot, pienet teatterit, taidekeskukset ja urheilustadionit.

Etupaneelissa ovat seuraavat merkkivalot: phantomvirtalähde aktiivinen, signaali/leikkauspiste, soittoaseman ääniväylä, käytössä olevat lähtösignaalit, RS485 ja Ethernet. Laitteen etu- ja takapaneeleissa ei ole mitään säätimiä, jotta hyvää tarkoittavat käyttäjät eivät voi aiheuttaa ongelmia yrittämällä säätää laitteen äänenlaatua. Päävirtakytkin on laitteen takana.

Sekä Windows-tietokoneen että iOS-sovelluksen käyttöliittymässä on pääsivu, jolla käyttäjä voi valita oman taustamusiikkilähteensä ja miksata kaikkia mikrofoni-/linjatuloja heikentämättä järjestelmän muiden vyöhykkeiden toimintaa. Windowskäyttöliittymässä on myös paljon tehokkaita DSPtoimintoja sisältävä, asennusta helpottava intuitiivinen asennuspaketti. Sekä iOS-sovelluksen että Windowskäyttöliittymän voi räätälöidä eritasoisille käyttäjille.

DSP-toimintoja voi käyttää joko Windowskäyttöliittymän tai iPad-sovelluksen kautta

Bosch PLM-8M8 avainominaisuudet:

  • Täydellinen DSP Matrix -vyöhykeprosessori ja kaiutinprosessori
  • Neljä mikrofoni-/linjatuloa, kolme musiikkilähteen tuloa, soittoasema- ja hätätulot
  • Kahdeksan itsenäistä vyöhykelähtöä ja Amp Link – lähdöt
  • Ethernet-liitäntä ja Windows-tietokonekäyttöliittymä sekä iOS-sovellus vyöhykkeiden ohjaamiseen iPhonen tai iPadin avulla
  • RS485-liitäntä soittoasemille ja seinäpaneeleille

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

PLM-8M8 Datasheet

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch PLM-8M8 kahdeksankanavainen PLENA DSP Matrix -prosessori”