Bosch LBC 3011/51 -paneelikaiuttimet

Bosch LBC 3011/51 -paneelikaiuttimet ja yhteensopivat kotelot sopivat erinomaisesti kauppojen, tavaratalojen, koulujen, toimistojen, hotellien ja ravintoloiden kiinteisiin äänentoistojärjestelmiin

Kuvaus

Bosch LBC 3011/51 -paneelikaiuttimet ja yhteensopivat kotelot sopivat erinomaisesti kauppojen, tavaratalojen, koulujen, toimistojen, hotellien ja ravintoloiden kiinteisiin äänentoistojärjestelmiin. Ne on valmistettu ja viimeistelty samojen tarkkojen standardien mukaan kuin kaikki Boschin yleisäänentoistojärjestelmät ja komponentit, mikä takaa valikoiman kaikkien tuotteiden korkean laadun ja yhteensopivuuden.

6 W:n paneelissa on basso- ja diskanttikaiutin, jotka mahdollistavat korkealaatuisen puheen ja musiikin toiston. Ne ovat saatavana joko sisäisellä äänenvoimakkuuden säädöllä (LBC 3011/51) tai ilman (LBC 3011/41). Nimelliseksi lähtötehoksi voidaan määrittää täys-, puoli-, neljännes- tai kahdeksasosasäteilyteho (säätöväli 3 dB) kytkemällä 100 V:n linja yhteensopivan muuntajan oikeisiin väliottoihin 2-nastaisella ruuviliittimellä. Valkoiset (RAL 9010) paneelit on ruiskuvalettu itsesammuvasta, iskunkestävästä ABS-materiaalista (UL 94V0:n mukaisesti). Niissä on viimeistelynä tyylikäs metallisäleikkö. Paneelikaiuttimet puoliuppoasennetaan suorakulman muotoisiin aukkoihin seinille, kattoihin, huonekaluihin tai varta vasten valmistettuihin koteloihin. Paneelin taustapuolella on valinnaisen linjan/kaiuttimen valvontalevyn asennusvalmius. Kaiuttimessa on sisäänrakennettu suojaus, jolla varmistetaan, että tulipalon syttyessä kaiuttimen vaurioituminen ei vioita piiriä, johon se on liitetty. Näin järjestelmä säilyy toimintakykyisenä ja muiden alueiden kaiuttimet voivat edelleen tiedottaa yleisölle tilanteesta. Kaiuttimessa on keraaminen liitäntälohko, lämpösulake ja kuumuutta kestävä johdotus.

Äänievakuointikaiuttimet on suunniteltu erityisesti käytettäviksi rakennuksissa, joissa äänievakuointikuulutusten järjestelmiä säätelevät erilaiset määräykset. LBC 3011/x1 on suunniteltu käytettäväksi äänievakuointijärjestelmissä.

Bosch LBC 3011/51 avainominaisuudet:

  • Korkealaatuinen puheen ja musiikin toisto
  • Kaksitiejärjestelmä
  • Yksinkertaiset tehoasetukset
  • Uppoasennus seiniin, kattoihin tai huonekaluihin
  • Pinta- ja uppoasennuskotelot

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LBC 301151 Datasheet

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LBC 3011/51 -paneelikaiuttimet”