Bosch PLN-1LA10 Plena -silmukkavahvistin

Bosch PLN-1LA10 – silmukkavahvistin on edullinen vahvistin, joka on suunniteltu käyttämään lattiaan tai kattoon asennettua johdinsilmukkaa siten, että kukin vahvistin peittää 600 m2 :n kokoisen alueen

Kuvaus

Bosch PLN-1LA10 – silmukkavahvistin on edullinen vahvistin, joka on suunniteltu käyttämään lattiaan tai kattoon asennettua johdinsilmukkaa siten, että kukin vahvistin peittää 600 m2 :n kokoisen alueen. Tämän ratkaisun ansiosta kuulolaitteiden käyttäjät kuulevat kaikki kuulutukset tai musiikin johdinsilmukan sulkemalla alueella. Kuulolaitteiden käyttäjät voivat määrittää laitteensa T-tilaan vastaanottamaan silmukasta tulevan signaalin. He kuulevat kuulutukset erinomaisella äänenlaadulla ilman taustamelua tai kaikua, jotka yleensä huonontavat kuulutusten ymmärrettävyyttä kuulovammaisten ihmisten kohdalla.

Silmukkavahvistin voidaan kytkeä sekoitusvahvistimen linjatason lähtöön tai se voi vastaanottaa suoraan kaksi mikrofoni-/linjasignaalia. 100 V:n prioriteettitulo on käytettävissä Plena-äänievakuointijärjestelmä – järjestelmään yhdistämistä varten. Tätä tuloa voidaan valvoa ohjausäänen varalta. Sisäänrakennettu valvonta valvoo silmukkavahvistimen kaikkia tärkeimpiä toimintoja ja vikatilan varalta käytettävissä on varomekanismirele. Tämän ansiosta silmukkavahvistinta voidaan käyttää IEC 60849 – yhteensopivassa järjestelmässä ja induktiosilmukka voidaan sisällyttää valvottuihin lähetyspolkuihin. Käytön helpottamiseksi silmukkavahvistimessa on rajoitin, joka pitää lähtökentän voimakkuuden ohjearvon 100 mA/m:n alapuolella. Näihin piireihin voidaan asettaa myös automaattinen vahvistuksen hallinta (AGC), joka parantaa erotettavuutta vahvistamalla heikkoja signaaleja ja vaimentaa voimakkaita signaaleja. Näin varmistetaan, että kaikki tiedot kuulutetaan miellyttävällä äänenvoimakkuudella. Laitteessa on äänenvärin säätimet ja metallihäviön kompensointipiiri, jotka säätävät äänen ohjelmamateriaaliin ja ympäristöön sopivaksi. Säätimissä on lukot, jotta niitä ei käytetä tahattomasti sen jälkeen, kun säädöt on tehty. Silmukkavahvistin on pinottavissa (pää- / alisteinen kokoonpano) kattamaan erittäin suuria alueita. Lisäksi se tukee alhaisen ohivuodon järjestelyjä. Sen ainutlaatuinen neliökokoonpano mahdollistaa yhdenmukaiset kentän voimakkuudet myös useammilla silmukoilla.

Bosch PLN-1LA10 avainominaisuudet:

  • Tehokas, virtakäyttöinen vahvistin
  • Kaksi mikrofoni-/linjatuloa, yksi prioriteettitulo (100 V)
  • Säädettävä taajuusalue ja äänenvärin säätimet
  • Rajoitin ja automaattinen vahvistuksen hallinta (AGC)
  • Integroidaan EN 54-16- ja EN 60849 -standardien mukaiseen järjestelmään

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

PLN-1LA10 Datasheet

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch PLN-1LA10 Plena -silmukkavahvistin”