Bosch LA1-UW36-L1 -pylväskaiutin, valkoinen

Bosch LA1‑UW36‑L1 on edullinen 36 watin yleiskäyttöinen pylväskaiutin sisätiloihin, joissa ääni halutaan suunnata johonkin, kuten kirkkoihin, kongressitiloihin, kokoushuoneisiin ja ruokaloihin

Kuvaus

Bosch LA1‑UW36‑L1 on edullinen 36 watin yleiskäyttöinen pylväskaiutin sisätiloihin, joissa ääni halutaan suunnata johonkin, kuten kirkkoihin, kongressitiloihin, kokoushuoneisiin ja ruokaloihin. Vakiovarusteena mukana toimitetaan seinään kiinnitettävä nivelpidike.

Vankat ja kiinteät MDF (Medium Density Fiber) – kuitulevykotelot on päällystetty kestävällä ja helposti puhdistettavalla vinyylillä (musta tai valkoinen). ABSetuosat on päällystetty samanvärisellä kudotulla kankaalla. Näihin tehokkaisiin pylväskaiuttimiin on asennettu neljä erittäin herkkää kaksikartiokaiutinohjainta.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä nimellisteholla sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä varmistaa hyvän luotettavuuden ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Pylväskaiuttimet voidaan asentaa seinään mukana toimitettavalla nivelpidikkeellä, jolloin suuntaus voidaan tehdä tarkasti. Takapaneelissa on johdotusta varten kätevä ja helppokäyttöinen nelinastainen pushin-liitäntä. Riviliitäntä on yhteensopiva koteloon asennetun 100 V:n sovitusmuuntajan virran välioton kanssa. Muuntajan ansiosta voidaan valita täysi nimellisteho, puoliteho tai neljännesteho (säätöväli 3 dB).

Bosch LA1‑UW36‑L1 avainominaisuudet:

  • Hyvä puheen selkeys ja taustamusiikin toisto
  • MDF-kuitulevykotelo, jossa etuosa kangasta
  • Väri: Valkoinen viimeistely
  • Käyttöpaikkoihin, joissa äänen suuntaaminen on
    tärkeää
  • Suuri herkkyys
  • Mukana vakiovarusteena toimitetaan seinään kiinnitettävä
    nivelpidike

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LA1-UW36-L1 Datasheet

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LA1-UW36-L1 -pylväskaiutin, valkoinen”