Bosch LB2-UC30 Premium Sound -kotelokaiuttimet

Bosch LB2-UC30 Premium-sound -kotelokaiuttimet on tarkoitettu yleisiin sisä- ja ulkosovelluksiin, joissa tarvitaan selkeää puheentoistoa ja toistetaan myös musiikkiesityksiä ja taustamusiikkia

Kuvaus

Bosch LB2-UC30 Premium-sound -kotelokaiuttimet on tarkoitettu yleisiin sisä- ja ulkosovelluksiin, joissa tarvitaan selkeää puheentoistoa ja toistetaan myös musiikkiesityksiä ja taustamusiikkia. Premium Sound – kotelokaiuttimien tuotevalikoimaan kuuluvat 15 W:n ja 30 W:n mallit, joista on valittavissa vaalea tai tumma väri. Kaiuttimissa on valittavissa 8 ohmin, 70 voltin ja 100 voltin tulot. ABS-koteloissa on alumiininen etusäleikkö ja niissä on vakiona alumiiniset pidikkeet. Tyypillisiä käyttökohteita ovat baarit, joissa on jokin teema, ravintolat, joissa soitetaan musiikkia, huvipuistot, vähittäiskaupat, audiovisuaaliset tilat, kokoushuoneet ja toimistot, näyttelyalueet ja -tilat, esittelytilat ja kuntosalit.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä nimellisteholla sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä parantaa luotettavuutta ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, vähentää suorituskyvyn heikkenemistä ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Koteloissa on sisäinen muuntaja, jonka avulla voidaan valita täysi nimellisteho, puoliteho, neljännesteho tai kahdeksasosateho (säätöväli 3 dB) 70 voltin, 100 voltin tai 8 ohmin ohitusta varten.

Saatavana kaksi eri värivaihtoehtoa:

LB2-UC30-D1

Kotelokaiutin 30 W, ABS-kotelo, kiinnitys U-pidikkeellä,
kiinteä 2 m:n kaksisäikeinen liitäntäkaapeli, vesi- ja
pölysuojattu (IP65), harmaa RAL 7021.

LB2-UC30-L1

Kotelokaiutin 30 W, ABS-kotelo, kiinnitys U-pidikkeellä,
kiinteä 2 m:n kaksisäikeinen liitäntäkaapeli, vesi- ja
pölysuojattu (IP65), valkoinen RAL 9010.

Bosch LB2-UC30 avainominaisuudet:

  • Korkealaatuinen musiikin ja puheen toisto
  • Valittavissa olevat 8 ohmin, 70 voltin ja 100 voltin
    tulot
  • Kompakti mutta vankka ABS-kotelo
  • Mukana toimitetaan säädettävä asennuspidike
  • Vesi- ja pölysuojaus IP65

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LB2-UC30 Datasheet

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LB2-UC30 Premium Sound -kotelokaiuttimet”