Bosch PLE-10M2-EU Plena-mikseri

Plena-mikseri on tehokas, ammattitasoinen ja huippumoderni yleisäänentoistomikseri

Kuvaus

Bosch PLE-10M2-EU Plena-mikseri on tehokas, ammattitasoinen ja huippumoderni yleisäänentoistomikseri. Käyttämällä sen kanssa PLE-1P120-EU- tai PLE-1P240-EUvahvistimia saat helppokäyttöisen, mutta tehokkaan ja joustavan yleisäänentoistojärjestelmän. Silti ominaisuuksista ei ole tingitty, kuten vaimennuksesta, prioriteetista ja joustavuudesta. Mikseri täyttää monenlaiset yleisäänentoistojärjestelmän vaatimukset, mutta on yllättävän edullinen.

Kaikki mikrofoni-/linjatulot voidaan kytkeä joko mikrofonitason tai linjatason herkkyyteen. Tulot on balansoitu, ja niitä voidaan käyttää balansoimattominakin. Kondensaattorimikrofoneja varten voidaan kytkeä phantom-virta.

Saatavilla on erillisiä musiikkituloja, joilla on oma tulovalitsin sekä äänenvärin ja -voimakkuuden säädin. Käyttäjä voi valita musiikkilähteen, kuten CD-soittimen tai radion (esim. PLN-DVDT) ja määrittää musiikin tason. Haluttu musiikkilähdön ääni voidaan määrittää erikseen mikrofoni-/linjatuloista. Jos musiikki siis edellyttää matalien äänten vahvistusta, mikrofonin äänet kuuluvat silti selkeästi – ainutlaatuinen ominaisuus luokassaan. Myös äänenvärin säätimissä on seuraavat ainutlaatuiset ominaisuudet: • Mikserissä on erilliset äänenvärin säätimet mikrofoni-/ linjatulolle ja musiikkitulolle, jotta mikrofonin ääni voidaan optimoida erityisesti puhetta tai laulua varten • Musiikin äänenvärin säätimillä voidaan säätää musiikin toisto sopivaksi Äänensävyn säätimet eivät ole tavalliset basson ja diskantin säätimet, vaan niillä voi säätää korkeita ja matalia ääniä perinteiseen tapaan. Niiden ääriviivataso on kuitenkin tehokas ja huomioi todellisissa tilanteissa ilmeneviä ongelmia.

Mukana toimitetaan puhelin / 100 V:n hätätulo, joka sisältää VOX-aktivoinnin. Tämä helpottaa integrointia toiseen äänentoistojärjestelmään tai puhelinhakulaitejärjestelmään. Siinä on oma esiasetettu äänenvoimakkuus ja kaikki muut tulot, kuten soittoasema sekä tulot 1 ja 2.

PLE-10M2-EU avainominaisuudet:

  • 6 mikrofoni-/linjatuloa ja 3 musiikkilähteen tuloa
  • 100 V, puhelin ja soittoaseman tulo sekä prioriteetti & VOX
  • 2 vyöhykettä ja kaksikanavainen toiminta
  • Ääniohjauksella aktivoitava hätäohitus
  • Kaksiääninen kiinteä merkkiääni, mahdollista lisätä vielä 7 merkkiääntä soittoaseman mukana

Lataa tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

PLE-10M2-EU Datasheet

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch PLE-10M2-EU Plena-mikseri”