Bosch LBC14x0/x0 MK, äänenvoimakkuuden säätimet ja LBC 1430/10 -ohjelmanvalitsin

Bosch esittelee täyden sarjan äänenvoimakkuuden säätimiä ja ohjelmanvalitsimia, joista muodostuu täydellinen yleisäänentoistoratkaisu.

Kuvaus

Bosch esittelee täyden sarjan äänenvoimakkuuden säätimiä ja ohjelmanvalitsimia, joista muodostuu täydellinen yleisäänentoistoratkaisu.

Yleisäänentoistojärjestelmiä käytetään usein sekä kuuluttamiseen että taustamusiikin soittamiseen. Äänenvoimakkuuden säätimillä tasoa voi säätää paikallisesti. Äänenvoimakkuuden säätimien lisäksi voidaan asentaa myös ohjelmavalitsimet, joilla voi valita paikallisesti viisi eri ohjelmaa. Mahdollisissa (hätä-)kuulutustilanteissa sisäänrakennettu rele varmistaa, että viesti lähetetään nykyisellä äänenvoimakkuudella, ja paikallinen äänenvoimakkuuden säätö ohitetaan. Kolmen eri teholuokituksen äänenvoimakkuuden säätimiä on saatavilla: 12 W, 36 W ja 100 W. Äänenvoimakkuuden säätimeen kytkettyjen kaiuttimien kokonaiskuormitus ei saa ylittää nimellistehoa. Kunkin teholuokan kaiuttimia on lisäksi saatavilla kaksi eri mallia. Toinen on virtaa säästävä, 4-johtoinen äänenvoimakkuuden ohitin (/10-malli), jossa ohitusrele otetaan käyttöön hätäsoiton aikana. Toinen on toimintavarma, 4-johtoinen äänenvoimakkuuden ohitin (/20-malli), jossa ohitusrele poistetaan käytöstä hätäsoiton aikana. Laitteen hillityn muotoilun ja värin ansiosta se sopii kaikkiin sisätiloihin. Muotoilun lähtökohtana ovat olleet asentamisen helppous, helppokäyttöisyys ja luotettavuus.

Bosch LBC14x0/x0 ja LBC 1430/10 avainominaisuudet:

  • 12 W:n, 36 W:n ja 100 W:n mallit
  • Valittavissa virtaa säästävä tai varomekanismimalli
  • Sisäänrakennettu ohitusrele, 24 VDC
  • Jatkuvan kierron järjestelmä
  • Sopii 3- ja 4-johtoisiin järjestelmiin

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LBC 14×0 ja LBC 1430 Datasheet

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LBC14x0/x0 MK, äänenvoimakkuuden säätimet ja LBC 1430/10 -ohjelmanvalitsin”