Bosch PLM-4P220 Plena matriisi DSP-vahvistin

Bosch PLM-4P220 PLENA -vahvistimet on suunniteltu suorituskykyä silmällä pitäen

Kuvaus

Bosch PLM-4P220 PLENA -vahvistimet on suunniteltu suorituskykyä silmällä pitäen. Ne ovat luotettavia ja kustannustehokkaita monikanavaisia vahvistimia. Ne sopivat lähes mihin tahansa käyttökohteeseen, jossa tarvitaan laadukasta ääntä ja joustavia hallintamahdollisuuksia.

Sisäänrakennetussa DSP-suorittimessa on paljon tehokkaita ominaisuuksia. Kaiutinkirjaston avulla Boschin, EV:n tai Dynacordin kaiuttimien säätö on helppoa. Vahvistimen virransäästötilan ansiosta virrankulutus alueilla, jotka eivät ole käytössä, on yli 80 prosenttia vähäisempää. Amp Link -liitännän ansiosta PLM‑4P220-vahvistinten yhdistäminen kahdeksankanavaiseen PLM‑8M8 DSP Matrix – prosessoriin on äärimmäisen helppoa. Esimerkkejä tyypillisistä käyttökohteista: ostoskeskukset, koulut, ravintolat, baarit, yökerhot, kahvilat, kuntosalit, vapaa-ajankeskukset, kirkot, varastot, toimistot, alueelliset lentoasemat, junaasemat, linja-autoasemat, kokous- ja konferenssitilat, pienet huvipuistot, museot, pienet teatterit, taidekeskukset ja urheilustadionit.

Etupaneelissa ovat seuraavat merkkivalot: signaali/ leikkauspiste, havaitut viat kanavaa kohden ja verkkovirta. Laitteen etupaneelissa ei ole mitään säätimiä, jotta yli-innokkaat henkilöt eivät voi aiheuttaa ongelmia yrittämällä säätää äänenlaatua. Laitteen takana on kuitenkin säätimet, joilla voi vaimentaa neljää lähtökanavaa ja DIP-kaksirivikytkimet, joilla voi säätää lähtöjen herkkyyttä ja kytkeä vahvistinkanavia rinnan. Laitteen takana on myös virtakytkin. Kaikki muut toiminnot ovat käytettävissä Windowskäyttöliittymässä.

Bosch PLM-4P220 avainominaisuudet:

  • Nelikanavainen D-luokan tehovahvistin
  • Lähdöt: 100 V / 70 V / 8 Ω / 4 Ω
  • Täydellinen kaiuttimien prosessointiin tarkoitettu DSP (Digital Signal Processor) -tekniikka, jossa tulojen miksaus; käytettävissä Windowskäyttöliittymän tai iOS-sovelluksen avulla
  • Amp Link mahdollistaa laitteen helpon liittämisen PLM-8M8:aan
  • Ympäristöystävällinen automaattinen valmiustila

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

PLM-4P220 Datasheet

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch PLM-4P220 Plena matriisi DSP-vahvistin”