Bosch LS1-OC100E-1, monisuuntainen kaiutin

Bosch LS1-OC100E-1 monisuuntainen kaiutin on helposti asennettava, innovatiivinen kaiutin, joka toistaa yhtenäistä ja laadukasta ääntä, takaa erinomaisen taustamusiikin toiston sekä selkeät haku- ja hätäkuulutukset

Kuvaus

Bosch LS1-OC100E-1 monisuuntainen kaiutin on helposti asennettava, innovatiivinen kaiutin, joka toistaa yhtenäistä ja laadukasta ääntä, takaa erinomaisen taustamusiikin toiston sekä selkeät haku- ja hätäkuulutukset. Avauskulman ja korkean äänenpainetason ansiosta kaiutin kattaa vähintään 700 m2 alueen, joten se sopii erinomaisesti korkeakattoisiin tiloihin, kuten varastoihin, kuljetus- ja näyttelyhalleihin, tavarataloihin tai uimahalleihin.

LS1‑OC100E‑1-kaiuttimia käytetään äänievakuointijärjestelmissä ja se on hätästandardien mukainen. Sisäänrakennettu suojaus estää vahingoittuneen kaiuttimen aiheuttaman piirin toimintahäiriön. Tämä varmistaa järjestelmän eheyden, jolloin muiden alueiden kaiuttimet voivat edelleen varoittaa palosta. Kaiuttimessa on keraamiset riviliitännät, lämpösulake ja kuumuutta kestävä johdotus.

Kaiutin on valmistettu iskunkestävästä, UL 94 V 0 – luokituksen mukaisesti itsesammuvasta ja korkeimman tulenkestävyysluokan (UL 94 5VA) ABS TSG -muovista. Kaiutin on valko-hopeapintainen ja metallinen reikäsäleikkö on hopeinen. Kaikki metalliosat on sinkitty.

Tämä akustisesti innovatiivinen kaiutin sisältää 14 ohjainta yhdistettynä edistykselliseen kohdistukseen ja suodatukseen.

Kaiutin voidaan ripustaa sakkeleilla teräsvaijeriin tai – ketjuun (hankittava erikseen). Erillinen lisävaruste LM1‑MSB‑1 on saatavana käyttökohteisiin, joissa tarvitaan kaiuttimen paikallaan pitävä kiinteä ripustus (estää kaiuttimen kääntymisen ja huojunnan). Tämä lisävaruste hyödyntää sinkittyjä teräksisiä asennuslevyjä: • yksi levy keskitetysti kaiuttimen päälle asennettavaksi (asennusvalmis) • yksi levy kattoon tai kattorakenteisiin kiinnittämistä varten • neljä kiinnityssokkaa ja jousikiinnitintä • neljä kiinnitysruuvia Asennuslevyt voidaan yhdistää toisiinsa halkaisijaltaan 42,4 mm:n (DIN EN 10255) putkella (ei Boschin toimittama, saatavana yleisesti eri pituuksisina). Kaiuttimessa on ylimääräinen reikäpultti (M8 x13) turvaköydelle. Pultin enimmäisvetolujuus on 1500 N. Ripustussuojan alla olevassa sähköliitäntälaatikossa on liitännät asennuskaapelille, läpikytkennälle ja valmius lisävarusteena saatavan linja-/kaiutinvalvontalevyn asentamiseen sisäpuolelle.

Bosch LS1-OC100E-1 avainominaisuudet:

  • Suuriin ja korkeakattoisiin tiloihin
  • Lisävarusteena kiinnityspidike kiinteä asennusta
    varten
  • Itsepalautuva diskanttikaiuttimen ylikuormitussuoja
  • Valmius lisävarusteena saatavan linja-/
    kaiutinvalvontalevyn asentamiseen sisäpuolelle
  • EN 54-24 -sertifioitu

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LS1-OC100E-1 Datasheet

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LS1-OC100E-1, monisuuntainen kaiutin”