Bosch LP1-BC10E-1, kaksisuuntainen kohdistettava kaiutin

Bosch LP1‑BC10E‑1 on tehokas kaksisuuntainen 10 W:n kaiutin, joka on tarkoitettu korkealuokkaiseen puheen ja musiikin toistoon sisä- ja ulkotiloissa

Kuvaus

Bosch LP1‑BC10E‑1 on tehokas kaksisuuntainen 10 W:n kaiutin, joka on tarkoitettu korkealuokkaiseen puheen ja musiikin toistoon sisä- ja ulkotiloissa. Vastakkaisiin suuntiin suunnatut kaksi kaiutinta soveltuvat erinomaisesti tunneleihin, pitkiin käytäviin ja kauppakujille. Huippumoderni muotoilu sopii sekä moderneihin että perinteisen tyylisiin ympäristöihin. Kohdistettava kaiutin soveltuu käytettäväksi äänievakuointijärjestelmissä.

Korkealaatuisten ohjainten ja edistyneen suodatuksen yhdistelmän tuloksena on todella luonnollinen ääni.

Äänievakuointijärjestelmien kaiuttimet on erityisesti suunniteltu käytettäviksi rakennuksissa, joissa järjestelmien suorituskykyä säätelevät erilaiset määräykset. LP1-BC10E-1 on tarkoitettu käytettäviksi äänievakuointijärjestelmissä. Kaiutin on esikaapeloitu niin, että sitä voi käyttää mahdollisen ulkoisen linja-/ kaiutinvalvontalevyn kanssa. Kaiuttimessa on sisäänrakennettu suojamekanismi, jonka ansiosta mahdollisen tulipalon kaiuttimelle aiheuttama vaurio ei aiheuta oikosulkua siihen kytketyssä virtapiirissä. Näin järjestelmän eheys säilyy, ja muilla alueilla olevilla kaiuttimilla voidaan yhä ilmoittaa ihmisille eri tilanteista. Kaiuttimessa on keraaminen riviliitin, lämpösulake ja kuumuutta kestävä johdotus. Kaiutin on valmistettu iskunkestävästä, UL 94 V 0 – paloluokituksen täyttävästä, itsesammuvasta ABSmuovista ja sen väri on luonnonvalkoinen.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään jatkuvaa käyttöä nimellistehollaan sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä parantaa luotettavuutta ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, vähentää suorituskyvyn heikkenemistä ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Bosch LP1-BC10E-1 avainominaisuudet:

  • Korkealaatuinen musiikin ja äänen toisto
  • Integroitu liitäntäkaapeli
  • Asennus kattoon tai seinään
  • Vesi- ja pölysuojaus IP 65:n mukainen
  • EN 54-24 -sertifioitu

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LP1-BC10E-1 Datasheet

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LP1-BC10E-1, kaksisuuntainen kohdistettava kaiutin”