Bosch LH1‑UC30E -torvikaiutin musiikintoistoon

Bosch LH1-UC30E -torvikaiutin on kaksitiejärjestelmä, jonka taajuusalue on laaja ja herkkyys erinomainen

Kuvaus

Bosch LH1-UC30E -torvikaiutin on kaksitiejärjestelmä, jonka taajuusalue on laaja ja herkkyys erinomainen. Tämän takia järjestelmä sopii ihanteellisesti laadukkaan puheen ja musiikin toistoon.

Suorakaiteen muotoisessa torvessa yhdistyvät ainutlaatuisesti torvikaiutin ja kaksi muutinta, joista toinen on tarkoitettu pienille ja toinen suurille taajuuksille. Yhdistelmä tuottaa henkeäsalpaavan selkeän äänen. Torvi on säältä suojattu ja sitä voidaan käyttää paikoissa, joissa ilmankosteus on korkea. Laite sopii tämän vuoksi hyvin ulkosovelluksiin kuten urheilukentille, stadioneille, huvipuistoihin, näyttelyalueille ja matkustajaterminaaleihin sekä julkisiin sisätiloihin. ABS-torvikaiuttimessa ja alumiinipidikkeessä on vaaleanharmaa viimeistely (RAL 7035). LH1-UC30E on suunniteltu käytettäväksi äänievakuointijärjestelmissä, se on EN 54-24 – sertifioitu ja täyttää BS 5839-8- ja EN 60849 – standardin vaatimukset. Torvikaiuttimessa on sisäänrakennettu suojamekanismi, jonka ansiosta mahdollisen tulipalon kaiuttimelle aiheuttama vaurio ei aiheuta oikosulkua siihen kytketyssä virtapiirissä. Näin järjestelmä säilyy toimintakykyisenä ja muiden alueiden kaiuttimet voivat edelleen tiedottaa yleisölle tilanteesta. Torvikaiuttimessa on keraamiset riviliitännät, lämpösulake ja kuumuutta kestävä johdotus. Siinä on valmius lisävarusteena saatavan linja-/ kaiutinvalvontalevyn asentamiseen sisäpuolelle

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä nimellisteholla sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä varmistaa hyvän luotettavuuden ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Bosch LH1-UC30E avainominaisuudet:

  • Loistava puheen ja musiikin toisto
  • Kaksitiejärjestelmä
  • Hyvännäköinen ABS-kotelo
  • Valmius lisävarusteena saatavan linja-/
    kaiutinvalvontalevyn asentamiseen sisäpuolelle
  • EN 54-24 -sertifioitu

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LH1‑UC30E Datasheet

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LH1‑UC30E -torvikaiutin musiikintoistoon”