Bosch LC1-UM06E8 -Modulaarinen kattokaiutin

Bosch LC1-UM06E8 Modulaariset kattokaiuttimet sopivat kaikenlaisiin kattotyyppeihin

Kuvaus

Bosch LC1-UM06E8 Modulaariset kattokaiuttimet sopivat kaikenlaisiin kattotyyppeihin. Kaiuttimet sopivat erinomaisesti puheen ja musiikin toistoon julkisissa sisätiloissa. Valikoimaan kuuluu viisi kaiutinta, jotka erottuvat toisistaan tulotehon, avauskulman ja äänentoiston suhteen. Valikoimaan kuuluu kolme 6 W:n yksikartioista kaiutinta, joiden avauskulma on valittavissa. Kaikkien laitteiden ritiläkoko on sama, ja niitä voidaan käyttää samojen kiinnityslisävarusteiden kanssa. Kaiuttimet sopivat ilmanvaihtotiloihin käytettäessä LC1-MFD-koteloa. Kaiuttimen runkoon voidaan liittää valinnainen ohjausäänen ilmaisinlevy tai WLS-levy, ja siinä on vakio-ominaisuutena valojohdin, joka osoittaa ohjausäänen tilan.

Äänievakuointijärjestelmän kaiuttimet on erityisesti suunniteltu rakennuksiin, joiden kuulutusjärjestelmille on asetettu viranomaisvaatimuksia. Modulaariset LC1- kattokaiuttimet on tarkoitettu suunniteltu käytettäväksi äänievakuointijärjestelmissä, ne on EN 54-24 -sertifoitu ja ne täyttävät brittiläisen BS 5839-8 -standardin vaatimukset.

Sisäänrakennettu suojaus estää vahingoittuneen kaiuttimen aiheuttaman piirin toimintahäiriön. Näin järjestelmä säilyy toimintakykyisenä ja muiden alueiden kaiuttimet voivat edelleen tiedottaa yleisölle tilanteesta. Kaiuttimiin voidaan myös asentaa metallinen palokupu, joka suojaa tehokkaammin kaapelipäätettä.

Kaiuttimissa on keraaminen ruuviliittimellinen liitäntälohko, lämpösulake ja kuumuutta kestävä johdotus.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä sadan tunnin ajan nimellisteholla IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä varmistaa hyvän luotettavuuden ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä. Kaikki muoviosat ovat UL 94 V0 -paloluokituksen mukaisesti itsesammuvia.

Bosch LC1-UM06E8 avainominaisuudet:

  • Loistava puheen ja musiikin toisto
  • Helpon asennuksen takaavat yksi säleikön koko ja
    yksi täydellinen lisävarustesarja
  • Valittavissa useita kattokiinnitysvaihtoehtoja
  • Valinnainen ohjausäänen ilmaisin
  • EN 54‑24, UL 2043. UL 1480 -sertifioitu

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LC1-UM06E8 Datasheet

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LC1-UM06E8 -Modulaarinen kattokaiutin”