Bosch LBB 1965/00 Plena -viestinhallinta

Bosch LBB 1965/00 Plena-viestinhallinta on tehokas ja erittäin monipuolinen digitaalinen viestien erillistoistolaite

Kuvaus

Bosch LBB 1965/00 Plena-viestinhallinta on tehokas ja erittäin monipuolinen digitaalinen viestien erillistoistolaite. Käyttökohteet ulottuvat tavaratalojen ja huvipuistojen paikallisista kuulutuksista hätätilanteiden varoitus- ja evakuointiviesteihin.

Viestejä voidaan tallentaa sisäiseen 64 Mt:n EEPROMmuistiin enintään 12. Tietojen säilymisen varmistamiseen ei tarvita vara-akkua. Viesti voi olla minkä pituinen tahansa käytettävissä olevan kapasiteetin puitteissa. Tietokone lataa viestit ja määritykset RS-232:n kautta yksikköön, joka voi sitten toimia ilman tietokonetta. Viesteihin käytetään WAVvakiomuotoa, ja tuote tukee 8–24 kHz:n näytteenottotaajuuksia ja 16-bittistä sanapituutta (lineaarinen PCM). Tällöin saadaan jopa 500 sekuntia tallennusaikaa ja CD-laatuinen signaali-kohina-suhde. Lineaarisen PCM:n käyttö pakatun äänitiedostomuodon, kuten MP3, ADPCM ja u-law/Alaw, sijasta takaa kaikentyyppisten äänisignaalien, mukaan lukien ääniefektien ja erikoisäänien (huomioäänet), korkealaatuisen toiston.

Yksikössä on 12 kosketusliitännällä varustettua käynnistystuloa kuulutuksia varten. Kukin niistä voidaan määrittää enintään neljän viestin sarjalle. Näin viestejä voidaan yhdistää muihin viesteihin, jolloin joustavuus ja tallennustilan käyttö ovat parhaimmillaan. Käytettäessä yhdessä kuusivyöhykkeisen Plena-esivahvistimen LBB 1925/10 kanssa kullekin käynnistystulolle voidaan määrittää vyöhykevalinta. Viestinhallinta välittää tiedon tästä valinnasta LBB 1925/10:lle RS-232-liitännän kautta. Käynnistystulon jatkuva aktivointi aiheuttaa vastaavan viestijakson toistumisen.

Bosch LBB 1965/00 avainominaisuudet:

  • Erittäin joustava digitaalinen viestien erillistoistolaite
  • Jopa 12 viestiä ja 12 käynnistystuloa
  • Lataa viestit tietokoneesta WAV-muodossa
  • Täyttää äänievakuointijärjestelmiä koskevat standardit
  • Plena-järjestelmän esivahvistimen LBB 1925/10 vyöhykeohjaus

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LBB 196500 Datasheet

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LBB 1965/00 Plena -viestinhallinta”