Bosch LB1-SW60 Subwoofer-kotelo, 60 W

Bosch LB1‑SW60 on ihanteellinen ratkaisu alataajuuksien tehostamiseen yleisäänentoistossa

Kuvaus

Bosch LB1‑SW60 on ihanteellinen ratkaisu alataajuuksien tehostamiseen yleisäänentoistossa. Se on 60 W:n subwoofer-kotelo, joka tuottaa koko alueen tulosignaalin sisällön alimmat taajuudet. Kiinteän alipäästösuodattimen ansiosta ulkoista jakokytkintä ei tarvita. Siinä on viimeistelty aukollinen kotelo ja 8 tuuman bassokaiutin, joka tuottaa kauniin, lämpimän bassoäänen. Subwoofer-kaiutin on suunniteltu käytettäväksi pienempien eli niin kutsuttujen satelliittikaiuttimien kanssa. Pienemmät kaiuttimet tuottavat koko taajuusalueen mutta pienen kokonsa vuoksi niistä puuttuu bassovaste. Boschin katto-, kotelo- ja pylväskaiuttimiin ja ääniprojektoreihin voi liittää yhden tai useita subwoofer-kaiuttimia. Kiinteän sovitusmuuntajan ansiosta ne on helppo integroida olemassa oleviin ja uusiin jatkuvajännitteisiin järjestelmiin.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä nimellisteholla sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä varmistaa hyvän luotettavuuden ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

LB1‑SW60 voidaan asettaa lattialle tai kiinnittää seinään. Toimitukseen sisältyy seinäkiinnike näkymätöntä seinäkiinnitystä varten. Kotelon takana on aukot ruuveille seinäkiinnikkeen asentamista varten. Kotelon voi asentaa pysty- tai vaakasuoraan. Toimitukseen sisältyy porausmalli. Boschin logolaattaa voi helposti säätää asennussuunnan mukaisesti.

Bosch LB1‑SW60 avainominaisuudet:

  • Pieni koko
  • Kiinteä alipäästösuodatin
  • Seinäkiinnike mukana
  • Monipuoliset kiinnitysvaihtoehdot
  • Valittavissa 70 V:n, 100 V:n ja 4 ohmin tulo

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LB1-SW60 Datasheet

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LB1-SW60 Subwoofer-kotelo, 60 W”