Bosch LBC 3437/00 -torvikaiutin

Bosch LBC 3437/00 -torvikaiutin on suunniteltu käytettäviksi laitoksissa, joissa esiintyy todennäköisesti räjähdysherkkiä kaasun ja ilman seoksia

Kuvaus

Bosch LBC 3437/00 -torvikaiutin on suunniteltu käytettäviksi laitoksissa, joissa esiintyy todennäköisesti räjähdysherkkiä kaasun ja ilman seoksia. Kaiuttimia voidaan käyttää kaikissa kaasuryhmissä (myös vedyssä). LBC 3437/00:n teholuokitus on 15 W

Kummankin kaiuttimen kartio, runko ja palamista kontrolloivat osiot on valmistettu UV-stabiloidulla lasilla vahvistetusta polyesteristä (GRP). Tämä vahva tulen- ja korroosionkestävä materiaali takaa paremman luotettavuuden ja pienemmät huoltokulut. GRP on myös kemikaalinkestävä ja termisesti vakaa materiaali, joten se sopii ihanteellisesti ankariinkin olosuhteisiin. Torvet ovat säänkestävät ja käsittävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut kiinnityspidikkeet, suojatut ruuvit ja ruostumattoman terässintterin, jotka parantavat korroosionestoa. Kaiuttimiin kuuluu vakiona EExdIIC-tiivisteholkki.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä nimellisteholla sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä varmistaa hyvän luotettavuuden ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Torvikaiuttimet sisältävät sisäänrakennetun muuntajan, jonka pääkäämissä on ulosotot eri tehoasetuksille. Torvikaiuttimien mukana toimitetaan vankka kiinnityspidike, jonka avulla äänisäde voidaan suunnata tarkasti. Pidikkeessä on pidätin, joka varmistaa, että laite pysyy oikeassa asennossa.

Bosch LBC 3437/00 avainominaisuudet:

  • ATEX-hyväksytty
  • CENELEC-yhteensopiva
  • BASEEFA-sertifioitu
  • Lasilla vahvistettu polyesteri, jolla on vahvat
    palamista hidastavat ominaisuudet
  • Alhaisemmat huoltokustannukset

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LBC343700 Datasheet

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LBC 3437/00 -torvikaiutin”