Bosch LBC 3430/03, Kaksisuuntainen kohdistettava kaiutin

Bosch LBC 3430/03 on 12 W:n kaksisuuntainen kaiutin, joka on tarkoitettu puheen ja musiikin toistoon sisä- ja ulkotiloissa

Kuvaus

Bosch LBC 3430/03 on 12 W:n kaksisuuntainen kaiutin, joka on tarkoitettu puheen ja musiikin toistoon sisä- ja ulkotiloissa. Eri suuntiin suunnatut kaksi kaiutinta sopivat ihanteellisesti sellaisiin kohteisiin kuin maanalaisten tunnelit, pitkät käytävät ja kauppakujat. Vankassa alumiinikotelossa on valkoinen viimeistely. Siinä on valmiudet kaapelin silmukkaliitäntään ja linjan tai kaiuttimen valvontalevyn asennukseen sisäpuolelle. Kohdistettava kaiutin soveltuu käytettäväksi äänievakuointijärjestelmissä.

Äänievakuointijärjestelmien kaiuttimet on erityisesti suunniteltu käytettäviksi rakennuksissa, joissa järjestelmien suorituskykyä säätelevät erilaiset määräykset. LBC 3430/03 on suunniteltu käytettäväksi äänievakuointijärjestelmissä ja se täyttää brittiläisen BS 5839-8 -standardin ja EN 60849 -standardin vaatimukset. Kaiuttimessa on sisäänrakennettu suojamekanismi, jonka ansiosta mahdollisen tulipalon kaiuttimelle aiheuttama vaurio ei aiheuta oikosulkua siihen kytketyssä virtapiirissä. Näin järjestelmä säilyy toimintakykyisenä ja muiden alueiden kaiuttimet voivat edelleen tiedottaa yleisölle tilanteesta. Kaiuttimessa on keraaminen riviliitin, lämpösulake ja kuumuutta kestävä johdotus. Kaiutin on valmistettu suulakepuristetusta alumiinista, ja siinä on valkoinen viimeistely. Etusäleikkö ja kannatin on valmistettu alumiinista, jotta ne kestäisivät paremmin korroosiota.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä nimellisteholla sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä parantaa luotettavuutta ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, vähentää suorituskyvyn heikkenemistä ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Bosch LBC 3430/03 avainominaisuudet:

  • Loistava puheen ja musiikin toisto
  • Asennus kattoon ja/tai seinään
  • Kestävä alumiininen suulakepuristettu kotelo
  • Vesi- ja pölysuojaus luokan IP 55 mukainen
  • EN 54-24 -sertifioitu

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LBC343003 Datasheet

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LBC 3430/03, Kaksisuuntainen kohdistettava kaiutin”