Bosch PLE-2MA240-EU Plena-mikserivahvistin

Bosch PLE-2MA240-EU Plena-mikserivahvistimet ovat tehokkaita, ammattitasoisia ja huippumoderneja yleisäänentoistolaitteita

Kuvaus

Bosch PLE-2MA240-EU Plena-mikserivahvistimet ovat tehokkaita, ammattitasoisia ja huippumoderneja yleisäänentoistolaitteita. Helppokäyttöisten laitteiden toiminnot ovat selkeitä, ja monimutkaisuus on siellä minne se kuuluukin – eli laitteen sisällä. Selkeän äänen tai musiikin toistaminen on yhtä helppoa kuin radion kuuntelu. Vahvistimet ovat myös yllättävän edullisia. Silti ne ovat monipuolisia, ja niissä on kaikki tarvittavat toiminnot, kuten vaimennus ja prioriteetit.

Kaikki mikrofoni-/linjatulot voidaan kytkeä joko mikrofonitason tai linjatason herkkyyteen. Tulot on balansoitu, mutta niitä voidaan käyttää myös balansoimattomina. Kondensaattorimikrofoneja varten voidaan kytkeä phantom-virta. Tulokanavat 1 ja 2 voivat ohittaa kaikki muut mikrofonija musiikkitulot: • Tulokanava 1 voidaan aktivoida PTT-puhepainikkeen kosketusliitännän avulla. Laitteeseen voidaan määrittää valinnainen, ilmoituksia edeltävä kaksiääninen merkkiääni. • Tuloa 2 voi vaihtaa automaattisesti syöttämällä signaalin tuloon eli puhumalla mikrofoniin (VOXaktivointi). Kun yhden tulon tai molempien tulojen prioriteetti on määritetty, RCA-liittimen vaimennus (vähennys) voidaan määrittää arvojen -2 dB (vähän vaimennusta) ja -∞ dB (mykistys) väliltä. Tämä mahdollistaa taustaselostuksen. Tulokanavissa 1 ja 2 on myös kuulutusten äänenlaatua parantavat, valittavissa olevat puhesuodattimet.

Saatavilla on erillisiä musiikkituloja, joilla on oma tulovalitsin ja äänenvoimakkuuden säädin. Käyttäjä voi valita musiikkilähteen, kuten CD-soittimen tai radion (kuten PLN-DVDT) ja määrittää musiikin tason. Haluttu musiikkilähdön ääni voidaan määrittää erikseen mikrofoni-/linjatuloista. Tämä merkitsee, että vaikka musiikin matalia taajuuksia vahvistetaan, mikrofonista kuuluva ääni ei puuroudu. Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus luokassaan.

Bosch PLE-2MA240-EU avainominaisuudet:

  • 6 mikrofoni-/linjatuloa ja 3 musiikkilähteen tulo
  • 100 V, puhelin ja soittoaseman tulo sekä prioriteetti & VOX
  • 2 vyöhykettä ja vain kuulutuksen toisto
  • Ääniohjauksella aktivoitava hätäohitus
  • Suuri 240 watin teho

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

PLE-2MA240-EU Datasheet

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch PLE-2MA240-EU Plena-mikserivahvistin”