Bosch LBC 3086/41 -kattokaiutin

Bosch LBC 3086/41 Äänievakuointijärjestelmän kaiuttimet on erityisesti suunniteltu rakennuksiin, joiden kuulutusjärjestelmille on asetettu viranomaisvaatimuksia

Kuvaus

Bosch LBC 3086/41 Äänievakuointijärjestelmän kaiuttimet on erityisesti suunniteltu rakennuksiin, joiden kuulutusjärjestelmille on asetettu viranomaisvaatimuksia. LBC 3086/41 on suunniteltu käytettäväksi äänievakuointijärjestelmissä.

Kaiutinyksikkö on 6 W:n kaksikartioinen kaiutin, jossa on sisäänrakennettu pyöreä metallisäleikkö. Taakse on asennettu 100 V:n yhteensopiva muuntaja. Kaiuttimen ulkoasu ja neutraali valkoinen RAL-väri sopivat käytännössä kaikkiin sisätiloihin. Kaiuttimessa on sisäänrakennettu suojamekanismi, jonka ansiosta mahdollisen tulipalon kaiuttimelle aiheuttama vaurio ei aiheuta oikosulkua siihen kytketyssä virtapiirissä. Näin järjestelmän eheys säilyy, ja muilla alueilla olevilla kaiuttimilla voidaan yhä ilmoittaa ihmisille eri tilanteista. Kaiuttimessa on keraamiset riviliitännät, lämpösulake ja kuumuutta kestävä johdotus. Siihen voidaan myös asentaa valinnainen palokupu, joka suojaa tehokkaammin kaapelipäätettä.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä nimellisteholla sadan tunnin ajan IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä varmistaa hyvän luotettavuuden ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Kokoonpano on nopea asentaa katon syvennykseen. Erillinen asennusrengas, joka kiinnitetään kolmella sisäisellä jousikuormitetulla kattolukitsimella (kattoihin ja 9–25 mm:n paksuisiin seinäpaneeleihin), pitää sen paikallaan. Lukitsimissa on suojakumit, jotta pehmeä kattomateriaali ei vaurioidu. Kaiuttimen mukana toimitetaan pyöreä malli, jolla voidaan merkitä halkaisijaltaan 196 mm:n reikä. Kaiutinyksikkö on kiinnitetty asennusrenkaaseen pikaliittimellä.

Bosch LBC 3086/41 avainominaisuudet:

  • Sopii puheen ja musiikin toistamiseen
  • Helppo asentaa
  • Valinnainen sertifioitu palokupu
  • EN 54-24 -sertifioitu

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LBC 308641 Datasheet

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LBC 3086/41 -kattokaiutin”