Bosch LB3-PC350, Premium-kotelokaiuttimet

Bosch LB3-PC350 Premium-kaiuttimet ovat laajan taajuusalueen passiiviset kaiuttimet, jotka sopivat useisiin käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan korkeaa lähtötehoa, laajaa kontrolloitua dispersiota ja laajaa taajuusaluetta

Kuvaus

Bosch LB3-PC350 Premium-kaiuttimet ovat laajan taajuusalueen passiiviset kaiuttimet, jotka sopivat useisiin käyttötarkoituksiin, joissa tarvitaan korkeaa lähtötehoa, laajaa kontrolloitua dispersiota ja laajaa taajuusaluetta. Kaiuttimien kiinnityspisteet ovat kotelon sisäpuolella, ja kotelo on suojattu ulkopuolelta. Boschin Premium-kotelokaiuttimia on saatavana 12- ja 15-tuumaisina. Kaikissa malleissa kaksisuuntaiset kaiuttimet on sijoitettu ABS VO -muovista valettuun koteloon. Näihin 12 tai 15 tuuman suoraan heijastavissa kaiuttimissa on jatkuva suunnattavuus ja niihin on kytketty yhden tuuman kompressio-ohjain. Yleisimmin näitä kaiuttimia käytetään kiinteästi asennettuina auditorioissa, konferenssikeskuksissa, monitoimihalleissa, teattereissa, kokoontumistiloissa, tehtaissa ja urheilutiloissa. Itsepalautuva ylikuormitussuoja suojaa korkeataajuuksista ohjainta. Muuntaja vastaanottaa 40 Hz – 22 kHz:n signaaleja 100 tai 70 V:n jännitteellä. LB3-PC350-mallissa on 15 tuuman bassokaiutin ja yhden tuuman kompressio-ohjain.

Premium-kaiuttimessa on erikoisvalmisteinen torvi, joka tuottaa yhtenäisen peiton kaikilla taajuuksilla. Kahvat ja kaiuttimen paikat on sijoitettu siten, että kaiutin on helppo kantaa ja sovittaa asennettaessa paikalleen. Kotelon pohjassa on kiinteä tankopidike ja säänkestävä teräsritilä. Kaikki ruuvit ja mutterit ovat ruostumatonta terästä tai käsitelty ruosteenkestäviksi. Kaiuttimen kotelo on suunniteltu kiinnitettäväksi seinään tai lattialle. Kotelossa on erinomainen vaimennus sekä iskun- ja säänkestävyys (suojattu). LB3-PC250 ja LB3-PC350 soveltuvat käyttökohteisiin, joissa tarvitaan korkeaa lähtötehoa ja laaja-alaista äänentoistoa, mutta joissa ei ole verkkovirtaa tai aktiivisia kaiuttimia ei haluta, kuten ulkotiloissa tai kohteissa, joissa tarvitaan 100 V:n helppokäyttöistä tekniikkaa, johon voi kytkeä useita kaiuttimia ja pitkiä kaapeleita. Malleissa LB3-PC250 ja LB3-PC350 on 100/70 V:n muunnin ja sovitusmuuntaja. Kaiuttimet ovat säänkestävät (IP44 asennettavissa suojattuihin ulkotiloihin).

Bosch LB3-PC350 avainominaisuudet:

  • Huippulaatuinen musiikin ja puheen toisto
  • Suojattu rapautumiselta, soveltuu suojattuna
    ulkokäyttöön
  • Sopii Boschin WLS-, EOL- ja DMY-piirilevyihin
  • Kiinnityspisteet ripustus- ja tankoasennukseen
  • BS 5839-8 -standardin mukainen

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LB3-PC350 Datasheet

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LB3-PC350, Premium-kotelokaiuttimet”