Bosch LA1-UM40E-1 Metalliset pylväskaiuttimet

Bosch LA1-UM40E-1 metalliset pylväskaiuttimet tarjoavat ammattimaisen tehon

Kuvaus

Bosch LA1-UM40E-1 metalliset pylväskaiuttimet tarjoavat ammattimaisen tehon. Niiden vankat, mutta tyylikkäät kotelot on valmistettu alumiinista, ja niissä on valkoinen pinta. Tämä on ihanteellinen pylväskaiutin sisä- ja ulkokäyttöön paikkoihin, joissa tarvitaan äänikeilaa, kuten matkustajaterminaaleihin, kirkkoihin, konferenssikeskuksiin, huvipuistoihin, uima-altaille, tehtaisiin ja esittelytiloihin. Vakiovarusteena toimitetaan seinään kiinnitettävä nivelpidike, jolla kaiutin voidaan asentaa tiettyyn asentoon.

Äänievakuointijärjestelmän kaiuttimet on erityisesti suunniteltu käyttökohteisiin, joiden äänentoistojärjestelmille on asetettu viranomaisvaatimuksia. LA1-UM20E-1 ja LA1-UM40E-1 on suunniteltu äänievakuointijärjestelmiin.

Kaiuttimien sisäänrakennettu suojaus estää vahingoittuneen kaiuttimen aiheuttaman piirin toimintahäiriön. Näin järjestelmän eheys säilyy, ja muilla alueilla olevilla kaiuttimilla voidaan yhä ilmoittaa ihmisille eri tilanteista.

Pylväskaiuttimissa on keraaminen liitäntälohko, lämpösulake ja kuumuutta kestävä johdotus. Pylväskaiuttimessa on valmius lisävarusteena saatavan linja-/kaiutinvalvontalevyn asentamiseen sisäpuolelle.

Sovitusmuuntajassa on neljä pääulosottoa. Kaiuttimen lähtöteho asetetaan sisäänrakennetussa muuntajassa. Ulosotot on liitetty kotelon takana olevan uppopaneelin pyörivään kytkimeen, jotta ulostulotehon asettaminen olisi helppoa. Myös 8 ohmin asetus on käytettävissä pyörivässä kytkimessä.

Kaikki Boschin kaiuttimet on suunniteltu kestämään käyttöä sadan tunnin ajan nimellisteholla IEC 268-5 PHC -tehokapasiteettistandardien mukaisesti. Bosch on lisäksi kehittänyt erityisen SAFE (Simulated Acoustical Feedback Exposure) -testin, jolla on osoitettu, että kaiuttimet kestävät lyhyissä jaksoissa jopa kaksi kertaa nimellistehoaan suuremman tehon. Tämä varmistaa hyvän luotettavuuden ääriolosuhteissa, pidentää laitteen käyttöikää, pienentää suorituskyvyn heikkenemisen ja toimintahäiriöiden mahdollisuutta ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Bosch LA1-UM40E-1 avainominaisuudet:

  • Hyvä puheen selkeys ja taustamusiikin toisto
  • Käyttöpaikkoihin, joissa äänen suuntaaminen on
    tärkeää
  • Pienikokoinen, säänkestävä
  • Mukana vakiovarusteena seinään kiinnitettävä
    nivelpidike
  • Vankka alumiinirakenne

Katso tarkemmat laitetiedot PDF-tiedostona alla olevasta linkistä:

LA1-UM40E-1 Datasheet

 

 

 

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bosch LA1-UM40E-1 Metalliset pylväskaiuttimet”