Konftel C50300 Hybrid videoneuvottelulaite

Osasto:

Kuvaus

Konftel C50300 Hybrid videoneuvottelulaite

Konftel C50300 Hybrid videoneuvottelulaite jossa Konftel Cam50 PTZ, Konftel 300 -kaiutinpuhelin ja Konftel OCC Hub toimivat yhdessä erinomaisena ja helppokäyttöisenä kokonaisuutena keskisuuriin ja suuriin kokoustiloihin. Tietokoneesi saat liitettyä Konftel OCC Hubiin helposti yhdellä USB-johdolla.

Konftel Cam50 tuo videoneuvotteluihisi loistavaa kuvanlaatua. 12x optinen zoom löytää kasvot myös huoneen perältä säilyttäen kirkkauden ja kuvan yksityiskohdat. Kaikki kamerassa on tehty laadulla ja tarkkuudella, optiikasta sensoriin. Kuva ylläpitää laatunsa myös hämärissä olosuhteissa. 72.5° FOV luo läsnäolon tunteen ja siitä on helppo zoomata pidemmälle jos kuvaa haluaa rajata. Voit vaikkapa zoomata huoneen perällä olevaan valkotauluun tai pöydällä esiteltävään tuotteeseen. Nappia painamalla kameran voi asettaa ennalta-asetettuun kulmaan.

Konftel OCC Hub on C2055 videoneuvottelulaiteen keskus. Kamera, kaiutinpuhelin ja mahdollinen näyttö saadaan sen kautta liitettyä mihin tahansa USB-portilla varustettuun tietokoneeseen yhdellä johdolla.

Konftel 300IPx/300Wx/300Mx kaiutinpuhelin palvelee sinua tarpeesi mukaan. Konftel 300-sarjan kaiutinpuhelimet ovat optimoitu jopa 12:sta ihmiselle, mutta lisäämällä extra-mikrofoneja voit saada loistavaa audiota jopa kahdeltakymmeneltä ihmiseltä. Kaiutinpuhelimet tukevat USB-yhteyttä tietokoneesta sekä monenlaisia puhelinyhteyksiä, jolloin samaan keskusteluun voivat vaivattomasti osallistua useaa eri teknologiaa käyttävät ihmiset.

  • Erinomainen kuvanlaatu
  • HD 1080p 60fps
  • 12x optinen zoom
  • Helppokäyttöinen
  • Optimi keskisuurille ja suurille työryhmille
  • OmniSound® HD audio

Konftel C50300 Hybrid valmistajan sivuilla.

Konftel C50Ego
Konftel C2055
Konftel C5055Wx