Konftel C5055Wx videoneuvottelulaite

Osasto:

Kuvaus

Konftel C5055Wx videoneuvottelulaite

Konftel C5055Wx videoneuvottelulaite on hieno apu keskikokoisiin ja suuriin neuvotteluhuoneisiin. Konftel Cam50 PTZ, Konftel 55Wx ja Konftel OCC Hub toimivat yhdessä helppokäyttöisenä yksikkönä johon saat yhdistettyä tietokoneesi vain yhdellä USB-johdolla.

Konftel Cam50 tuo videoneuvotteluihisi loistavaa kuvanlaatua. 12x optinen zoom löytää kasvot myös huoneen perältä säilyttäen kirkkauden ja kuvan yksityiskohdat. Kaikki kamerassa on tehty laadulla ja tarkkuudella, optiikasta sensoriin. Kuva ylläpitää laatunsa myös hämärissä olosuhteissa. 72.5° FOV luo läsnäolon tunteen ja siitä on helppo zoomata pidemmälle jos kuvaa haluaa rajata. Voit vaikkapa zoomata huoneen perällä olevaan valkotauluun tai pöydällä esiteltävään tuotteeseen. Nappia painamalla kameran voi asettaa ennalta-asetettuun kulmaan.

Konftel OCC Hub on C2055 videoneuvottelulaiteen keskus. Kamera, kaiutinpuhelin ja mahdollinen näyttö saadaan sen kautta liitettyä mihin tahansa USB-portilla varustettuun tietokoneeseen yhdellä johdolla.

Konftel 55Wx on monipuolinen ja helppokäyttöinen kaiutinpuhelin jossa on kirkas HD äänenlaatu. Videokonferenssin äänen voi tuoda kaiuttimeen esimerkiksi Bluetoothilla. Puheluita on helppo hallita sisäänrakennetulla kosketusnäytöllä. Laitteen kautta voit myös tallentaa audiota muistikortille jolloin se voi toimia vaikka sanelimena. Järjestelmää voit helposti laajentaa pienemmillä lisäyksiköillä jos neuvottelupöytäsi ääressä istuu tavallista enemmän ihmisiä.

  • Erinomainen kuvanlaatu
  • HD 1080p 60fps
  • 72.5° näkökenttä
  • 12x optinen zoom
  • Helppokäyttöinen
  • Optimi keskisuurille ja suurille työryhmille
  • OmniSound® HD audio

Konftel C5055Wx videoneuvottelulaite valmistajan sivuilla.

Konftel C50Ego
Konftel C2055
Konftel C50300 Hybrid