Genelec

Genelec on tunnettu ja innovatiivinen tarkkailukaiuttimien valmistaja, jonka tuotteet ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja erittäin laadukkaita. Suositut Genelecin tuotteet on suunniteltu ammattilaisten vaativaan käyttöön, mutta tuotteiden joukossa on myös koteihin ja erilaisiin AV-asennuksiin sopivia tuotteita. Kaikille tuotteille on taattu vähintään viiden vuoden varaosasaatavuus.

Genelec-kaiuttimet ovat erittäin tarkkoja. Niissä kuuluvat kaikki äänensävyt yksityiskohtia myöten, mitään pois jättämättä tai lisäämättä. Genelec subwoofer tuo esiin matalien taajuuksien äänet erinomaisella tarkkuudella. Valikoimassamme on esimerkiksi äänitysstudiolle, radio- ja TV-tarkkaamoon, elektronisen musiikin toistoon, ulkotuotantoautoihin ja kotiteattereihin sopivia subwoofereita. Myös studiomonitorit ovat Genelecillä huippuluokkaa. Tyylikkäästi muotoilluista aktiivikaiuttimista taas kuulee vaikkapa musiikin tai elokuvan äänien kaikki vivahteet erinomaisella tarkkuudella.

HUOM! Lisäämme tuotteita verkkosivujemme valikoimaan koko ajan lisää ja kaikkia meiltä saatavilla olevia Genelec -tuotteita ei ole välttämättä listattuna sivuilla. Jos et löydä etsimääsi tuotetta sivuilta niin varmista saatavuus asiakaspalvelustamme. Katso yhteystiedot ja ota meihin yhteyttä soittamalla tai sivustomme alalaidassa olevan chatin kautta. Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa!

Näytetään tulokset 1–9 / 40