Genelec 7382 SAM™ -subwoofer

Genelec 7370A SAM™ -subwoofer on tehokas ja tarkka työkalu kaikkiin käyttötarpeisiin.

Kuvaus

Genelec 7382 SAM™ -subwoofer

7382 sopii äänitysstudioihin, elokuvaäänen miksaukseen, masterointiin, jälkituotantoon, elektronisen musiikin toistoon ja korkeatasoisiin kotiteattereihin. Tarkan kalibroitavuutensa ja bassonhallintansa ansiosta se on helppo integroida erilaisiin järjestelmiin klassisesta stereosta yli 40 kaiuttimen immersiivisiin äänijärjestelmiin.

7382 on varustettu kolmella viidentoista tuuman elementillä, joita käyttää tehokas D-luokan vahvistin. Suora refleksiputki kulkee kotelon takaseinää pitkin, joten virtausäänet ja särö on saatu minimoitua. Tämä yhdistelmä takaa tarkan ja vääristymättömän toiston suurillakin äänenpainetasoilla aina alimpiin taajuuksiin asti.

Genelecin SAM-tuoteperheen jäsenenä 7382 hyödyntää GLM-tietokoneohjelman monipuolisia ominaisuuksia. Subwooferin käyttöönotto, integrointi muuhun kaiutinjärjestelmään ja kalibrointi tapahtuvat vaivattomasti ja täsmällisesti GLM:n avulla, riippumatta järjestelmän laajuudesta.

GLM toimii myös kaiutinjärjestelmän hallintatyökaluna Mac- tai PC-ympäristöissä. Sen avulla voit asettaa kuunteluvolyymin yleisten tuotantostandardien mukaiseksi, vaihtaa joustavasti ääniformaatteja, kaiutinyhdistelmiä ja optimoituja kuuntelualueita – monista muista hyödyllisistä ominaisuuksista puhumattakaan.

 

 Tekniset tiedot:

  • Äänenpaine
SPL
129 dB
  • Taajuusvaste
Frequency response
15 Hz – 100 Hz (-6 dB) / LFE 15 Hz – 120 Hz (-6 dB)
  • Elementit
Driver dimension
3 x 15″
  • Vahvistin
Amplifier power
2500 W (D-luokka)
  • Mitat
Mittasuhteet
K 625 x L 1400 x S 558 mm, RAM-SW: 3U / 19″
  • Paino
Paino
Kotelo: 145 kg, RAM-SW: 11,3 kg
  • Liitännät
Connections
2.1 sisään / 2.0 ulos analoginen XLR, 1 x sisään / 1 x ulos digitaalinen AES/EBU XLR, 2 x RJ45-ohjausverkko

 

Lisätietoja

Valmistajan sivut: https://www.genelec.fi/science-sound

AV-Online:

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä lisätietoja tuotteesta? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiin. Voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidan Chat-painikkeen kautta, soittaa suoraan tai jättää yhteystietosi niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

 

Katso yhteystiedot ja ole yhteydessä

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Genelec 7382 SAM™ -subwoofer”