Genelec GLM™ 3 -ohjelmisto

Genelec GLM™ 3 -ohjelmisto on auttanut audioammattilaisia Genelec-kaiuttimien kalibroinnissa ja käytössä jo vuosia.

Kuvaus

Genelec GLM™ 3 -ohjelmisto

GLM-ohjelmiston ensimmäinen versio esiteltiin 2006. Siitä lähtien GLM on auttanut audioammattilaisia Genelec-kaiuttimien kalibroinnissa ja käytössä. GLM-ohjelmisto kehittyy jatkuvasti. Nyt GLM ottaa uuden, merkittävän askeleen. GLM 3 beta sisältää pilvipalveluominaisuuksia, loudness-standardien mukaisen äänitasoreferenssin kalibroinnin ja lukuisia muita parannuksia.

Jos studiossasi tekemäsi miksaukset eivät toimi muissa ympäristöissä, studiosi akustiikka on saattanut synnyttää tarkkailukaiuttimesi toistoon vääristymiä, jotka tuottavat väärän käsityksen äänityksen sisällöstä. Laadukas miksaus ei onnistu ellei monitorikaiuttimien toisto ole neutraali ja totuudenmukainen.

GLM 3 auttaa hyödyntämään tehokkaasti Genelecin SAM-sarjan kaiuttimien ja subwoofereiden kehittynyttä signaalinkäsittelytekniikkaa. SAM-mallisto on laajentunut voimakkaasti ja käsittää kaiuttimia pikkuruisesta 8320:sta massiiviseen 1236:een. GLM 3 analysoi kuuntelutilan vaikutuksen ohjausverkkosovitinpakettiin sisältyvän mittausmikrofonin avulla. Tämän jälkeen GLM AutoCal -automaattikalibrointi yhtenäistää kaiuttimien ja subwooferien äänitasot, tasaa etäisyyseroista johtuvat viiveet, säätää kunkin subwooferin vaiheesovituksen ja poistaa huoneakustiikan vaikutuksen kaiuttimen ja subwooferin taajuusvasteisiin. Kalibrointitiedostoja ja -asetuksia on mahdollista muokata edelleen käsin. GLM 3 avulla luot helposti useita, eri käyttötilanteisiin optimoituija kalibrointeja. GLM 3:n tehokas huonekorjaus tuottaa erinomaisen vakaan ja luotettavan tarkkailun, jossa laadukkaiden miksausten tekeminen on mahdollista.

Huomaathan, että käyttääksesi GLM-ohjelmistoa SAM-kaiuttimien kanssa, tarvitset myös Genelec GLM-kitin (8300-601) – joka sisältää GLM-verkkoadapterin, 8300A kalibroidun mikrofonin ja mikrofonin pidikkeen, 1,8 m USB-kaapelin ja pikakäyttöohjeen. Verkkoadapteri liitetään Mac tai PC -tietokoneeseen USB-kaapelin välityksellä, ja SAM-kaiuttimiin 5 metrin pituisen Ethernet-kaapelin välityksellä, joka toimitetaan erikseen jokaisen SAM-kaiuttimen mukana.

GLM 3:lla voit…

 • Kalibroida ja ohjata jopa 45 SAM-aktiivikaiuttimen ja -subwooferin verkkoa.
 • Vaivattomasti luoda ja käyttää kaiutinkonfiguraatioita stereosta moderneihin immersiivisiin 3D-äänijärjestelmiin.
 • Koota ja räätälöidä kaiutinjärjestelmiä kulloisenkin tarpeesi mukaisesti.
 • Hyödyntää GLM AutoCal-automaattikalibrointia neutraalin ja luotettavan äänitarkkailun luomisessa. AutoCal tasaa kaiuttimien äänenvoimakkuuserot ja sijoituksesta johtuvat viiveet, säätää subwooferin vaiheen ja kalibroi jokaisen kaiuttimien ja subwooferin taajuusvasteen.
 • Säätää taajuusvasteprofiilin käyttötarpeesi mukaiseksi.
 • Lähettää GLM –mittausdatasi pilvessä toimivaan tukipalveluun, Cloud Helpdeskiin. Saat asiantuntevaa neuvontaa ja opastusta.
 • Kalibroida monitorointiäänenpaineen äänekkyysstandardien, esimerkiksi ATSC A/85- ja EBU R128, vaatimusten mukaisesti vaivattomasti ja ilman erillisiä mittalaitteita.
 • Käyttää GLM Cloud –pilvipalvelua milloin ja missä tahansa, esimerkiksi mittaus- ja asetustiedostojen tallentamiseen.
 • Asettaa äänenvoimakkuuden näkymään suhteellisen (dB) tai absoluuttisen (dBFS) äänenpaineen asteikolla. Äänenvoimakkuuden säätämiseen voit käyttää myös lisävarusteena saatavaa langallista tai langatonta säädintä.
 • Luoda asetustiedostoja esimerkiksi eri kuuntelupaikkojen tai kaiutinkonfiguraatioiden mukaan ja ottaa ne käyttöön parilla klikkauksella.
 • Luoda taajuusvasteeltaan muokattuja ja eri signaaliformaatteja käyttäviä asetuksia samaan asetustiedostoon eri ryhmiksi.
 • Työskennellä tehokkaammin ja vähentää kuunteluväsymystä tarkan ja luotettavan toiston ansiosta.

https://www.genelec.fi/science-sound

https://av-online.fi/?s=genelec

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Genelec GLM™ 3 -ohjelmisto”