Genelec 8351 SAM™ – Aktiivikaiutin

Genelec 8351 SAM™ – Aktiivikaiutin kuuluu Genelecin älykkäiden SAM-aktiivikaiuttimien valikoimaan, joka tarjoaa mahdollisuuden jopa 40 kaiuttimen ja subwooferin käyttämiseen samassa järjestelmässä. SAM-tuotteilla voidaan kattaa kaikki formaatit perinteisestä stereokuuntelusta suuriin immersiivisiin monikanavajärjestelmiin saakka.

Kuvaus

Genelec 8351 SAM™ – Aktiivikaiutin

Genelec 8351 SAM™ – Aktiivikaiutin on poikkeuksellisen pienikokoinen kolmitiekaiutin. Se sisältää useita käänteentekeviä suunnitteluratkaisuja.

8351-tarkkailukaiuttimen keskeisempiin teknologioihin kuuluvat Minimum Diffraction Coaxial (MDC™) -koaksiaalielementti Maximised Directivity Control Waveguide (MaxDCW™) -suuntain ja sen takana olevat Acoustically Concealed Woofers (ACW™) -bassoelementit. 8351:n akustisesti koaksiaalinen rakenne mahdollistaa erittäin hallitun suuntaavuuden poikkeuksellisen taajuuskaistalla ja kaiutin on mahdollista sijoittaa sekä pysty- että vaaka-asentoon. AutoCal™-kalibrointijärjestelmä kompensoi automaattisesti jokaisen ohjausverkkoon kytketyn kaiuttimen tason, viiveen ja taajuusvasteen akustiseen ympäristöön sopivaksi.

8351 edustaa alan kehittyneintä ja nykyaikaisinta elektroakustista suunnittelua. Se soveltuu erinomaisesti studio- ja jälkikäsittelykäyttöön, audiotyöasemasovelluksiin, radio- ja TV-tarkkaamokäyttöön sekä ulkotuotantosovelluksiin. Kaiutin toimii myös erinomaisesti asennuskäytössä esimerkiksi auditorioissa ja kokouskeskuksissa.

 

 

 Tekniset tiedot:

  • Äänenpaine
SPL
111 dB
  • Taajuusvaste
Frequency response
32 Hz – 35 kHz (-6 dB)
  • Elementit
Driver dimension
2 ovaalia 8 ½ x 4″ bassoelementtiä, 5″ / 3/4″ koaksiaalinen keskiääni-/diskanttielementti MDC™ ja DCW™
  • Vahvistin
Amplifier power
Bassovahvistin 150 W, keskiäänivahvistin 120 W ja diskanttivahvistin 90 W
  • Mitat
Mittasuhteet
K 452 x L 287 x S 278 mm
  • Paino
Paino
19 kg
  • Liitännät
Connections
1 analoginen XLR-tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -lähtöliitäntä, 2 RJ45-ohjausverkkoliitäntää

Tuotesarjan esite

https://www.genelec.fi/science-sound

https://av-online.fi/?s=genelec

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Genelec 8351 SAM™ – Aktiivikaiutin”