Avers Solar Prof Rent valkokangas

Avers Solar Prof Rent suuren kokoluokan elektroninen valkokangas integroidulla manuaalisella asennussysteemillä vuokratarkoitukseen

Kuvaus

Avers Solar Prof Rent suuren kokoluokan elektroninen valkokangas integroidulla manuaalisella asennussysteemillä vuokratarkoitukseen. Valkokangas on tarkoitettu asennettavaksi tukirakenteiden alle. Kankaan mukana tulee siirrettävä pyörillä kulkeva kuljetuslaatikko, jonka avulla kuljetat ja säilytät kankaan asennuksien välillä. Asentaminen on helppoa manuaalisen asennussysteemin avulla. Kaksi teknikkoa voi asentaa 6 metrin levyisen valkokankaan 20 minuutissa yksien tikapuiden avulla. Asennuksen purkaminen vaatii kolmen hengen tiimin. Valkokankaassa ei ole kehikkoa joten sen paino on 40 prosenttia vähemmän kuin normaaleissa malleissa, mikä tekee siitä helpomman asennettavan esimerkiksi piilotettuihin sisäkattoasennuksiin.

Avers Solar Prof Rent on tarkoitettu asennattavaksi  isoihin huoneisiin ja halleihin, kuten elokuvateattereihin tai kulttuurihalleihin. Heijastuspinta kelataan putken takaosasta, jonka ansiosta kankaan ja seinän väliin jää lisää tilaa muiden laitteiden asennusta varten. Integroitu hiljainen putkimainen moottori ohjelmoiduille automaattisilla pysähdyspisteillä takaa kankaan pitkän iän. Heijastuspinnan kelausnopeus on 9,8 metriä minuutissa. Moottoroitu kangas on tarkoitettu ohjattavaksi erillisen kauko-ohjaussysteemin, tai seinäkytkimen avulla.

Avers Solar Prof Rent avainominaisuudet:

  • Ulkovaluton muotoilu mahdollistaa asennuksen kattoon ja sisäkattoon
  • Hiljainen käyttöääni äänettömän moottorin avulla
  • Ohjelmoidut automaattiset pysähdyspisteet takaavat kankaan pitkän iän
  • Helppo integrointi ulkoisten kauko-ohjaussysteemien kanssa
  • Näytön ohjelmien räätälöintimahdollisuus
  • 2 vuoden takuu
  • Laajennettu 5 vuoden takuu sähkömoottorille

Kankaita on saatavilla eri kokoisina ja värisinä. Katso tarkemmat tiedot alla olevasta PDF-tiedostosta.

Avers Solar Prof Rent tekniset tiedot ja mallit

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avers Solar Prof Rent valkokangas”