Epson EB-1440UI Full HD älyprojektori

Epson EB-1440UI erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektorin ansiosta interaktiivisuus on mahdollista kaikissa kokoustiloissa

Kuvaus

Epson EB-1440UI erittäin lyhyen heijastusetäisyyden projektorin ansiosta interaktiivisuus on mahdollista kaikissa kokoustiloissa. Ratkaisun ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kaksi kynää, 3 800 lumenin kirkkaus, Full HD WUXGA -tarkkuus sekä etäyhteydet useista sijainneista. Erittäin lyhyen heittoetäisyyden EB-1440Ui:n jopa 100 tuumaan skaalautuva näyttö vastaa kaikkien yritystyöympäristöjen vaatimuksia.

Jopa 100 tuuman näyttö ja loistava laatu

Full HD WUXGA -tarkkuus ja Epsonin 3LCD-tekniikka takaavat laadukkaan sisällön tavallista eloisammat värit ja kirkkaamman kuvan. HDMI-yhteyden ansiosta yleisö voi nauttia entistä terävämmästä ja selkeämmästä sisällöstä missä tahansa kokoustilaympäristössä.

Monipuolinen ratkaisu

Epson EB-1440UI interaktiivinen projektori tuo käyttöön fläppitaulujen, esitystaulujen ja perinteisten näyttöjen edut yhdistetyn kokoustilaratkaisun muodossa. Kokouksen osanottajat voivat näyttää esitystaulun sisällön ja tehdä siihen merkintöjä erilaisilla älylaitteilla ilman erikoissovelluksia. Tämä takaa tietojen turvallisuuden ja mahdollistaa salasanojen lisäämisen kokouksiin ja muistiinpanoihin. Etätyöpöytäominaisuus vapauttaa pöytätietokoneen käytöstä – voit jättää tietokoneesi, myös Windows 10 -tietokoneet, pöydällesi ja esittää sisältösi missä tahansa. Hyödynnä kokousten aikana Skype for Businessia ja muita videopuhelusovelluksia.

Kahden kynän käyttö

Epsonin interaktiiviset kynät ovat nyt entistäkin helppokäyttöisempiä ja paremmin reagoivia. Kollegasi voivat työskennellä samanaikaisesti käyttämällä eri kynämääritteitä.

Liukuva jaettu näyttö

Optimoi interaktiivisuus yhdistämällä kaksi lähdettä ja projekti, kuten usean lähteen videoneuvottelu ja esitys.

Langaton yhteys

Jaa sisältöä vaivattomasti erilaisista älylaitteista iProjection-sovelluksella

Avainominaisuudet

  • Jopa 100 tuuman näyttö ja loistava laatu: Full HD WUXGA -tarkkuus Epsonin 3LCD-tekniikalla
  • Monipuolinen toimistoratkaisu: Erilaisia toimistolaitteita yhden interaktiivisen yhteistyölaitteen muodossa
  • Lisää integraatiota ja yhteistyötä: Jaa sisältöä monista laitteista yhtä aikaa
  • Merkinnät kahdella kynällä: Kynät nyt entistäkin helppokäyttöisempiä ja paremmin reagoivia
  • Esitystaulun jakamistila: Lähetä kutsuja ja jaa kokousmuistiinpanoja osanottajien kanssa

EB-1440UI Tekniset tiedot (pdf-tiedosto)

Lisätiedot

Valmistaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Epson EB-1440UI Full HD älyprojektori”