Asennuspalvelu

Asennukset avaimet käteen palveluna.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kaikki samasta paikasta!

Kun tarviset av-laitteet käyttövalmiina, pyydä tarjous tuotteille asennuksen kanssa. Varmista asennuksen saatavuus omalle alueellesi asiakaspalvelustamme.

Asiakastyytyväisyys on meille tärkeä!

Ennen asennusta tila kartoitetaan myyjän tai asentajan kanssa. Käydään läpi kuinka asennus tehdään ja keskustellaan erilaisista vaihtoehdoista.  Näin säästetään aikaa, turhia kuluja ja päästään haluttuun lopputulokseen. Kun sopivat laitteet on löydetty ja asennuksen onnistuminen on varmistettu, asentaja ottaa yhteyttä ja sopii teille sopivan asennusajankohdan.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2014 vähentää 45 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta.

Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2014 on 2 400 euroa vuodessa.

Kotona suoritettavat asennuspalvelut ovat kaikki kotitalousvähennyskelpoisia. Hyödyntämällä kotitalousvähennystä teet arjestasi hieman helpompaa edullisemmin ja samalla tuet suomalaista työllisyyttä!

Vähennyksen voi tehdä palvelusta, joka on tehty omien, puolison tai edesmenneen puolison vanhempien, ottovanhempien, kasvattivanhempien asunnossa. Esimerkiksi perheen poika voi ostaa vanhemmilleen palvelun ja vähentää palvelun hinnan omassa verotuksessaan.

  • Palvelun toimittajan pitää kuulua ennakkoperintärekisteriin
  • Vähennystä ei myönnetä yhteisölle tai yritykselle.
  • Vähennykseen oikeuttavia palveluja ovat kotona tai vapaa-ajan asunnossa tehdyt palvelut.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Asennuspalvelu”

Saatat myös pitää...